fbpx
blog najib asaddok

KEBODOHAN USAHAWAN YANG MAKAN DIRI

Ramai usahawan tak mengaku tapi sebenarnya memang ada perkara yang menyebabkan dia jauh dari kejayaan.


Dia rasa dia tak perlu ILMU sebab dah rasa ok dengan apa yang dia tahu. Dia rasa cukup dengan bisnes sedia ada tanpa perlu tambah baik untuk survive lebih lama.


Dia rasa dia tak perlu guidance ataupun MENTOR sebab dia ok dengan cara dia buat bisnes. Dengan bangga dia rasa bisnes dia boleh beri makan pada dia untuk lebih 10 tahun mendatang.


Dia rasa selesa dengan bisnes sedia ada tanpa ubah apa-apa sebab buat apa nak belajar dan upgrade sedangkan dia tahu semua perkara dalam dunia.


Dia rasa ego dia dapat beri pulangan besar. Dia bela ego dia baik-baik, dia nafi semua kebaikan dan peluang depan mata dengan ego.


Kalau anda lihat, terlalu banyak perkara yang kita pilih, kita buat sebenarnya secara tak sedar dia tak tahu pun perkara tu merugikan.


Nak tak nak, ILMU juga yang akan keluarkan seseorang tu dari kejahilan diri sendiri. Boleh ke anda buang jahil tu dan ganti dengan ILMU?


Kalau anda nak ruang dan peluang untuk ubah, Kelas Roket Pemasaran sangat membantu untuk anda lepas ni buat tindakan atau buat keputusan berdasarkan ILMU yang terbukti berkesan.


Semua ini akan menguntungkan anda dan bisnes anda. Keluarga juga turut mendapat tempias perubahan yang anda lakukan.


Anda boleh ke www.NakTarikPelanggan.com untuk dapatkan info lanjut.


Bila anda labur pada ILMU, anda sedang melabur mpada masa depan anda. Bila anda labur pada ego, alasan dan kebodohan, anda sedang berjudi dengan nasib dan masa depan anda, bisnes dan keluarga anda.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !