fbpx
blog najib asaddok

APA ANDA KENA BERLAJAR UNTUK ONLINEKAN BISNES.

Bila nak onlinekan bisnes, sebenarnya apa yang anda kena belajar supaya bisnes anda, marketing anda betul-betul boleh hasilkan sales?

Ke cukup sekadar onlinekan bisnes kemudian dah boleh terus buat sales?

Perkara ni yang buatkan ramai usahawan terperangkap. Asal onlinekan bisnes jer, dia rasa dah boleh buat sales.

Kalaulah semudah ini buat bisnes, ramai dah kaya raya dan jadi jutawan.

Tapi perkara ni tak berlaku. Bisnes yang berjaya bukan terjadi dari perkara begini.

Semuanya ada proses, semuanya perlukan step by step dan perlukan masa untuk berubah.

Jadi, anda tahu apa ILMU yang dapat jadikan bisnes anda dalam online ni meroket dan bisnes anda konsisten buat sales?

Cuba anda baca posting ni satu persatu untuk dapatkan gambaran besar tentang apa lagi yang anda kena tahu dan belajar.

Anda kena ingat, banyak perkara dalam dunia ni dah berubah, anda pun kena upgrade ILMU anda selari dengan perubahan teknologi.

Pastikan anda baca lanjut posting ini ya untuk anda tahu lanjut apa lagi ILMU yang wajib anda tahu dan belajar untuk tahun 2019.

Nak ubah atau nak meninggal?

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !