BOLEH MENINGGAL BISNES KALAU TAK TAHU 7 PERUBAHAN FACEBOOK NI

Isunya adalah 7 Perkara Yang Usahawan Tak Tahu Apa Dia Tak Tahu Tentang Perubahan Facebook Marketing Akan Buat Bisnes Dia Meninggal Awal!

Ramai sebenarnya usahawan tahu Facebook adalah 1 medium pemasaran sangat penting sekarang. 24 Juta pengguna di Malaysia. Satu medium yang akan membantu usahawan tarik ramai PELANGGAN.

Ramai pengguna social media di Malaysia ni bertumpu pada Facebook & tahun ni jer ada banyak update dari Facebook untuk mereka kekalkan pengguna mereka.

Jadi senang cerita untuk Marketing Online yang terbaik & memenuhi ciri keperluan pelanggan adalah Facebook & Instagram masih tak boleh nak lawan.

Tapi beberapa perubahan tak disedari oleh Usahawan ni, masih buat benda yang salah menyebabkan sales mereka tak naik pun, kos marketing melebur.

Ni saya nak kongsikan 7 point penting.. jika nak ikutkan ada lebih 50 kesilapan saya nak beritau..tapi saya beritau 7 paling penting dulu.

1. Tulis perkataan “facebook” kempen anda akan direject, lorr..apa yang betul?

2. Kesian Tipah Gemuk.. kempen anda akan ditolak.. abis cam ner nak jual produk kurus?

3. Butang boost post akan leburkan duit anda, dah tu nak tekan yang mana?

4. Reach facebook hanya sampai kepada 4% fans anda..macam mana nak reach tinggi?

5. Iklan menjual produk/servis dapat reach yang nak meninggal, abis apa alternatif

6. FB Live tak power jika _____. Kena tau macam mana leh tukar Live jadi sales!

7. 99% usahawan tak tau apa industri yang dia terlibat dan akan buatkan semua kempen Facebook jadi silap dari awal… gilerlah! Melebur tak sudah sudah…

Eehhh abis tu abislah duit saya.. apa solution? Apa nak buat dengan semua ni? Ada cara ke?

Semua masalah ni akan buatkan sales anda tak naik, stuck, stok berlambak & hutang akan bertambah.

Nak guna apa selain dari Facebook? Kalau Facebook pun tak leh guna jangan harap nak guna yang lain!

Of course Abg Jib tau dan faham sgt tentang semua ni & sedia nak membantu!

Masalahnya uols nak tau ke nak tau?

Berhenti buang masa, buang duit, tenaga bila semua ni kita tak tahu. Inilah yang akan jadi penghalang terbesar usahawan nak tarik ramai pelanggan.

Inilah yang saya akan terangkan secara details masa Sesi Roket Pemasaran Momentum nanti!

2 hari lepas semasa kelas Roket Pemasaran Momentum di Kuala Lumpur saya dapati 99% usahawan tak faham 7 perkara ni & saya explain kepada mereka secara details. Baru mereka ni nampak rupanya banyak lagi perkara mereka tak tahu apa yang mereka tak tahu.

Habis tu? Anda takkan nak biarkan jer bisnes jadi SLOW, STUCK sebab tak faham perkara ni.

Hadir ke kelas ni jika anda dah stuck, dah tak tau dah nak buat apalagi.. eehh takkan nak biarkan pesaing yang datang dan tinggalkan u jauh ke belakang. Come on! Move on!

Daftar untuk sesi seterusnya di Johor Bahru 6 Julai 2019 ni. Alaa yuran 3 orang baru RM30.. nak best amik seat VIP atau Diamond khas untuk Founder. Tawaran akan ditutup bila-bila masa dari sekarang seperti tawaran daftar 3 orang RM1 yang dah pun ditutup.

Lokasi lain adalah

14 Julai – Penang
20 Julai – Shah Alam

Ni link, klik untuk daftar

—> www.NakTarikPelanggan.com

Jumpa dan bersedia untuk belajar ilmu penting ni!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !