fbpx
blog najib asaddok

Jet Ski Adalah Energy Saya

Jet Ski Adalah Energy Saya

Pagi ni saya nak bercakap tentang ENERGY, nak ada semangat dan energy yang tinggi, kita tak boleh stress.  

Kita kena pilih circle yang bagus, positif dan mereka saling hormat pasangan masing-masing. Dalam hidup ni semua orang ada baik dan buruk, yang penting sekali adalah attitude yang bagus dan bertanggungjawab. 

Saya sangat suka jet ski tapi nak pergi ke tempat yang saya biasa pergi tu tak berani, di Langkawi sebab sekarang ni ramai orang.

Alhamdulillah rezeki saya semalam, naik jet ski ni memang penat tapi best sebab saya sukakan kelajuan. 

Salah satu benda untuk kekalkan high energy ialah mulakan setiap pagi dengan solat sunat dhuha. Lagi power sahabat saya share kalau nak muka nampak bercahaya, kita kena sulamkan hidup dengan solat sunat tahajjud.

InsyaAllah kalau kita bercakap dengan orang, semua benda akan dipermudahkan. 

Saya juga manusia biasa, pada mulanya memang saya tak akan biasa dan susah nak bangun tapi bila dah ada kesedaran, bila satu hari tertinggal kita akan rasa hidup ni tak perfect. 

Apa pun yang kita buat boleh memberikan energy dan saya nak cakap energy ni datang daripada Allah swt. Korang boleh dapat energy daripada ibadah solat, sedekah atau melihat muka mak ayah. 

Korang dapat sesuatu daripada sharing saya? Saya nak share lebih lagi dalam video ni.. Pastikan korang tonton sampai habis tau..

Jangan ketinggalan sebab saya nak bimbing korang buat bisnes betul-betul supaya dapat capai impian dan gembirakan orang tersayang. 

Ready untuk join Kelas Roket Pemasaran Momentum, Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang bernilai RM10,000 dengan tawaran yang paling tak masuk akal..

Dalam Kelas RPM saya bimbing anda cara onlinekan bisnes, cara nak tarik pelanggan dalam online, cara nak buat sales cepat dan capai RM10,000 pertama..

Klik link ni untuk dapatkan tempat dan tawaran yang buatkan bisnes anda terus sustain dan meroket dengan cepat! → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !