fbpx
blog najib asaddok

Guna Energy Dengan Betul

Guna Energy Dengan Betul

Bila sebut pasal energy mesti semua faham tenaga untuk kita buat kerja, bercakap, ibadah nak makan pun kena ada tenaga. Betul ke betul?

Kita semua dibekalkan oleh Allah swt tenaga untuk teruskan kehidupan tapi saya tengok zaman sekarang ni, ramai anak-anak salah guna tenaga. Anak saya pun sama sebab mereka selalu main game..

Tenaga kita banyak sebenarnya kalau kita pandai cari, contoh macam suami saya cuci kereta sambil voice chat di Telegram. Jangan hadkan tenaga kita..

Saya nak share ada ulama yang nasihat “kalau nak belajar, cari lah ilmu sewaktu muda, begitu juga kalau nak kaya kena daripada muda”. 

Sejak muda ni lagi kita kena gunakan tenaga untuk sebarkan kebaikan dan berikan komen yang baik-baik di media sosial. Kena ingat ya “what you give you get back”.

Kalau kita gunakan tenaga untuk buat perkara yang baik, insyaAllah Allah swt akan balas balik perbuatan baik kita ni, kalau tak di dunia Allah akan balas di akhirat kelak. 

Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis.. Boleh?

Jangan ketinggalan untuk join Kelas Roket Pemasaran Momentum, Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang bernilai RM10,000.

Klik link ni untuk daftar → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !