fbpx
blog najib asaddok

Semarakkan Hubungan Suami Isteri

Semarakkan Hubungan Suami Isteri

Hari ni special sikit saya nak share apa yang saya dan Tuan Najib Asaddok selalu buat. Kalau kami ada urusan luar, suami saya akan jadi rajin sangat tanya khabar saya..

Bila suami saya berjumpa dengan kawan-kawan yang lain, saya kena pandai bawa diri dan berbual dengan kawan perempuan. Kita juga kena pandai nak share ilmu apa yang kita nak share. 

Semalam saya dapat nasihat daripada sahabat bahawa wisdom atau kebijaksanaan tak boleh di google, ia perlu dipelajari dan berguru. Korang dapat sesuatu?

Bila kita pandai bawa diri, saya akan bergaul dengan kawan-kawan yang lain. Saya sangat hargai suami saya yang akan tanya saya okay ke tak..

Bukan saya sahaja, ada juga sahabat lain yang buat perkara yang sama pada pasangan mereka. Saya percaya ni adalah “law of attraction” sebab tu kita kena ada circle yang bagus.

Circle ni akan datang mengikut pilihan kita, bila kita jaga pasangan. Allah swt akan hadirkan orang lain yang suka menjaga pasangan mereka. Saya juga nak share apa yang saya nak pada Tuan Najib Asaddok, saya akan beri dulu..

Percaya lah hanya masa yang tentukan, pasangan kita akan buat apa yang kita buat dan beri apa yang kita nak. 

Korang dapat sesuatu daripada perkongsian saya ni? Saya akan share lebih lagi dalam video yang saya berikan ni..

Boleh ke berikan kami peluang untuk bantu korang kali ni? Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama pada 23 & 24 Oktober 2021. 

Boleh daftar segera di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !