fbpx
blog najib asaddok

Pembohong Besar!

Pembohong Besar!

Ramai orang tanya saya apa rahsia kejayaan, kaya, berjaya dan capai impian tapi tak ramai yang tanya apa sebenarnya cabaran untuk berjaya dan apa kesilapan yang paling  nak dilakukan.

Salah satu benda yang saya nak cakap pagi ni adalah topiknya pembohong besar. Korang nak ke nak tahu kenapa saya cakap ramai orang dekat luar sana dan saya sendiri adalah pembohong besar?

Ye la, kita cakap nak berjaya contohnya dah plan macam-macam nak buat Facebook Live, buat video, content, buat phone call tapi akhirnya semua ke laut. Betul kan?

Itu lah sesuatu yang berlaku dalam kehidupan seseorang yang selalu tipu diri dia. Janji nak buat tapi tak buat. Haaaa, siapa dekat sini pernah janji dengan keluarga, pasangan dan mak ayah masa dia mula-mula buat bisnes?

Macam-macam janji yang keluar tapi sayangnya apa benda yang korang buat semua tak pernah menjadi.. Hampir give up setiap hari.. Itu yang pernah berlaku pada saya dulu..

Nak ke nak saya share lebih lagi? Saya akan cerita pengalaman saya dalam video ni.. Jom tonton sampai habis..

Jangan ketinggalan sebab saya nak bimbing korang buat bisnes betul-betul supaya dapat capai impian dan gembirakan orang tersayang. 

Ready untuk join Kelas Roket Pemasaran Momentum, Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang bernilai RM10,000 dengan tawaran yang paling tak masuk akal..

Dalam Kelas RPM saya bimbing anda cara onlinekan bisnes, cara nak tarik pelanggan dalam online, cara nak buat sales cepat dan capai RM10,000 pertama..

Klik link ni untuk dapatkan tempat dan tawaran yang buatkan bisnes anda terus sustain dan meroket dengan cepat! → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !