Jangan KHIANATI Keluarga Sendiri!

Jangan KHIANATI Keluarga Sendiri!

Hari ni saya nak bagi pesanan penting sebab pada saya benda yang paling merisaukan para peniaga adalah sales drop, krik krik dan kritikal. 

Saya nak berikan korang panduan supaya peniaga tahu jalan mana mereka patut lalu. Apa yang saya perasan kita banyak benda yang kita tak tahu apa yang kita tak tahu..

Saya pun manusia biasa yang tak lari daripada kesilapan, saya dulu pun buat benda yang sama.

Topik ni serius saya nak cakap kena ambil berat, kita jangan buat perkara yang sama berulang kali. Kalau ingat balik dulu masa kita mula berniaga cer ingat balik apa sebab kita start bisnes?

Saya dulu perkara pertama yang saya ingat adalah nak bantu keluarga, nak bagi kesenangan pada mereka dan most of the time saya tulis nak spend masa dengan keluarga.

Allah swt turunkan rezeki setiap orang berbeza-beza dan korang kena ingat rezeki ni bukan dalam bentuk duit jer tapi rezeki ni dalam pelbagai bentuk contohnya kesihatan yang baik dan salah satu rezeki paling besar adalah ilmu. 

Nak saya share lebih lagi? Pastikan korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !