fbpx
blog najib asaddok

Dendam Budak Corot!

Dendam Budak Corot

Hari ni saya nak bagi story je secara santai dan ringkas iaitu kisah budak corot sebab saya rasa boleh bagi korang semangat, manfaat dan COMEBACK!

Waktu sekolah dulu daripada darjah 1 sampai 5 saya bukan lah murid yang pandai atau top scorer. Sejujurnya saya rasa saya ni anak murid yang malas sebab tak hafal sifir dan matematik pun saya tak faham.

Bahasa Inggeris pun saya tak faham sehingga menyebabkan saya failed! Bila ayah saya meninggal baru la memberi saya sedikit kesedaran bahawa saya dah tak ada tempat bergantung. 

Ye lah adik beradik ramai, mak pula hanya kerja kilang, rumah buruk tak ada ruang yang selesa untuk saya belajar. Jadi saya fikir bagusnya kalau aku pergi ke asrama supaya boleh fokus lebih pada belajar. 

Nak dijadikan cerita saya gagal diterima sedangkan ramai kawan-kawan saya dapat masuk ke asrama dan juga sekolah nombor satu di daerah Pontian.

Nak tahu cerita saya lebih lagi? Macam mana budak corot yang dulunya gagal sekarang boleh berjaya? Baru la sesuai dengan The Best Revenge Is Success. Jom dengar sampai habis..

Nak saya share lebih lagi? Pastikan korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !