fbpx
blog najib asaddok

Cara Orang Berjaya Bisnes Berfikir.

Cara Orang Berjaya Bisnes Berfikir

Bila berniaga kita tahu orang berniaga ni banyak bergaul dan ada banyak pengalaman sebab dah jumpa macam-macam orang. 

Dan.. ada benda lebih penting yang saya nak cakap iaitu dalam hidup ni mana tak ada ujian, makin Alllah nak naikkan darjat kita pergi makin besar ujian yang kita terima. 

Ini yang saya cakap dengan usahawan-usahawan lain. Kita tak akan tahu bila kita ready untuk di uji. Jadi bila datang sesuatu ujian pada kita, bersyukur lah sebab Allah swt nak angkat kita ke satu level yang lebih tinggi. 

Point kedua walaupun ujian terasa berat dan sakit, kita jangan menolak dan mempertikaikan sebab tu hak Allah dalam memberi ujian kepada kita sebagai hambanya. 

Antara cara orang berjaya bisnes berfikir ialah bila dia berniaga, dia orangnya tak tinggal solat, tak sombong dan ramah untuk menegur orang lain. 

Seterusnya orang bisnes berjaya ni insyaAllah kekal dan bertahan lama. Tak ada macam berniaga dua, tiga tahun kemudian tukar bisnes lain. Kalau macam ni sampai bila kita nak berjaya bila asyik start bisnes from zero?

Macam suami saya dulu, Tuan Najib Asaddok start bisnes dah lama dari 2004. Lama kan? Korang rasa berjaya ke sama tu? Tak, sebab selalu lompat dan tukar-tukar bisnes. Ada masa setahun kemudian tukar bisnes lain, lepas tu ada juga tak sampai beberapa bulan dah tukar bisnes lain. 

Masa tu tak payah cakap la, modal bisnes hangus sebab tu la saya tahu bisnes suami sya dulu tak berjaya. Korang nak ke nak saya share macam mana orang berjaya ni berfikir? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Jom dapatkan Program Roket Pemasaran Momentum ni bernilai RM499, kali ni kami nak taja anda belajar secara PERCUMA dan pastikan anda dapat buat duit, buat sales pantas. Daftar PERCUMA sekarang di —> www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !