fbpx
blog najib asaddok

Hakim Tak Menang Tangan Layan Pelanggan Gara-Gara Onlinekan Bisnes

Hakim Tak Menang Tangan Layan Pelanggan Gara-Gara Onlinekan Bisnes

Cuba bayangkan di usia muda terpaksa jual buah potong di tepi jalan sebab nak bantu keluarga cari duit lebih. Inilah kehidupan yang terpaksa dilalui Ahmad Alhakim bin Najim, Founder kepada HN Manggapadu.

Dia dah berniaga sejak tahun 2013 lagi. Lama kan? Jika nak dibandingkan dengan anak muda di usia dia waktu tu, mungkin masih lagi berseronok dan tercari-cari hala tuju hidup.

Apa yang membanggakan kami di Momentum Internet, Hakim ni sangat matang pemikirannya dan dalam usia muda dia dah berjaya capai jualan tahunan sebanyak RM4 Juta. Dia jual jeruk mangga jer. Bukan calang-calang!

Hakim berkongsi dengan Team Momentum, “Saya tak pernah terfikir akan sampai ke tahap ni, ada office dan kilang sendiri sebab dulu berniaga tepi jalan je dan supply buah potong di stesen minyak”.

Kalau ditanya pada orang lain pun, mesti terkejut dan tak sangka dengan limpahan rezeki yang Allah swt bagi.. Dia percaya kejayaan yang dapat hari ni berkat doa mak ayah, sokongan isteri dan bimbingan daripada guru. 

Korang okay ke okay setakat ni?

Macam orang lain juga, Hakim pada mulanya ada skeptikal untuk join kelas tapi dia berubah fikiran sebab sales masa tu STUCK pada level yang sama dan dia bengang sebab tak ada duit simpanan. 

Dia terus join kelas Najib Asaddok dan daftar ke Ultimate Plus. Percaya ke percaya lepas dia onlinekan bisnes dan ikut sebiji yang Sifu ajar, dia terus nampak perubahan dalam diri dan bisnes. 

Setiap hari ada je order masuk sampai stok tak cukup beb! Bukan tu je, sales dia juga meningkat sehingga RM372,000 sebulan. Hebat kan? Korang rasa apa benda betul yang dia buat?

Katanya, “Sales saya meningkat lepas saya onlinekan bisnes, betulkan costing, konsisten buat Facebook Live dan Like Marketing untuk tarik lebih ramai pelanggan”.

Alhamdulillah, daripada berniaga tepi jalan, sekarang dia dah ada 3 lot kilang sendiri. Korang mesti terinspirasi bila dengar cerita Hakim ni kan.. 

Nampak ke nampak pentingnya kena ada guru yang boleh bantu, nasihat dan tunjuk step yang betul dalam bisnes? Baru la proses nak capai kejayaan jadi lebih mudah, cepat dan pantas!

Jom bertindak sekarang dengan daftar kelas Strategi Online Rocket Marketing (STORM) pada 24 & 25 April 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !