fbpx
blog najib asaddok

Guna Energy Dengan Betul!

Guna Energy Dengan Betul

Hari ni saya nak share tentang gunakan tenaga dengan betul sebab bila kita sebut energy tu semua orang mesti faham energy untuk kita terus buat kerja, bercakap, ibadah dan sebagainya 

Saya nak cakap benda yang senang je, tenaga ni daripada Allah swt dan sangat kuat kalau kita gunakan dengan betul. Banyak cara untuk kuatkan tenaga contohnya dari segi pemakanan. 

Ada yang tanya saya macam mana nak boost energy dengan jadual kerja yang pack. Saya pun kadang-kadang rasa nak minta nyawa sebab busy dengan kerja. 

Bila masa terlampau pack tapi saya tetap rasa seronok sebab Allah swt dah janji orang yang berusaha pasti akan terima ganjaran.

Dan saya nak kita doa sama-sama walaupun di dunia tak dapat rehat. Semoga kita dapat rehat di taman syurga nanti ketika Allah swt jemput kita semua ya.. InsyaAllah.

Sekarang ni betapa risaunya saya dengan perkembangan anak-anak di mana mereka ni banyak habiskan masa dan tenaga pada game. 

Dulu saya dan suami jenis ibu bapa yang ikutkan perasaan, rasa diri betul dan pukul anak. Maklum lah tak tahu cara yang betul dulu sedangkan mak ayah saya tak ada pula pukul saya dan adik beradik yang lain.

Dari sini lah saya belajar dan Alhamdulillah sekarang saya selalu pesan pada diri untuk guna energy dengan betul supaya daripada beri energy yang betul juga pada orang lain. Jom saya share lebih lagi dalam video ni. Make sure korang tonton sampai habis tau..

Saya tahu ramai wanita di luar sana terutama peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang tidak ada bimbingan untuk buat marketing online. Apa kata korang daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !