fbpx

Wanita Bukan Sekadar Tahu Hayun Buaian. Meh Saya Cerita Sket.

Wanita Bukan Sekadar Tahu Hayun Buaian. Meh Saya Cerita Sket.

Hari ni saya nak share tentang wanita ni kemampuan dia bukan sekadar hayun buaian dan jaga anak, duduk di rumah sahaja tapi kita sebenarnya lebih daripada tu. 

Allah swt dah bgai kekuatan jadi kita pandai juga ke tak? Kita perempuan ada sifat kasih sayang yang besar sebab tu dia boleh jadi seorang ibu. Lelaki tak akan boleh tahan perit mengandung dan sakitnya bersalin. 

Hati wanita lebih kuat, jadi adakah kita hanya berharap pada kaum lelaki semata-mata untuk teruskan hidup?

Saya tahu menjadi isteri ni ada satu tanggungjawab dalam kelurga, suami juga ada tanggungjawab bahkan lebih besar lagi..

Percaya lah setiap wanita ni kuat, dia adalah kekuatan suami dan apa pun ujian yang Allah swt bagi itu semua adalah dari Allah. 

Sejarah menunjukkan betapa bijaksananya Saidatina Khadijah, isteri kepada Rasulullah saw. Beliau lah wanita yang mengajak Rasulullah saw untuk berniaga dan setelah diberikan peluang baginda Rasulullah saw menunjukkan semangat dan cemerlang dalam bisnes. 

Ingat pesanan saya ni, hidup adalah pilihan kita yang tentukan kejayaan dan siapa kita 5 tahun akan datang. Korang dapat sesuatu? Jom saya share lebih lagi dalam video ni..

Jom bertindak segera dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !