Google Akan Buat Jiran Anda JUTAWAN!

Google-Akan-Buat-Jiran-Anda-Jutawan

Dalam hidup kita ni terlalu banyak sangat mengelat dan saya rasa itu pun saya buat juga sebab saya pun manusia biasa juga. 

Hari ni saya nak share dengan korang bagaimana kita nak belajar dengan betul sebab ada orang cakap bangang betul lah dia tu.. “Ada ke patut susah payah nak pergi kelas”

Saya rasa terlalu ramai kena macam tu. Betul ke betul? Ada juga yang cakap bangsa kita ni pemalas..

Ye lah pemalas sebab tak pergi baca buku bisnes dan dia percaya dengan baca buku kita boleh jadi pandai dan jadi jutawan. Eh korang setuju dan percaya ke?

Bagi saya kalau lah dengan membaca buku boleh jadi jutawan bermaksud siapa rumah dia dekat dengan perpustakaan dah lama jadi kaya dan jutawan. Tetapi cer tengok balik jiran-jiran kita berjaya ke mereka dengan baca buku?

Situasi nombor 2 ialah “Google je lah! Kenapa nak susah-susah join kelas Najib Asaddok?”. Cuba korang google sekarang “cara pemasaran”. 

Saya dah google dan ada hampir 35 juta cara dekat google. Agak-agak korang nak guna cara yang mana satu ni? Kenapa ramai yang tak jadi jutawan lagi ni?

Sepatutnya kalau dah ada di google sepatutnya jiran keliling kita jutawan sebab dah ada google dan google dah boleh ajar semua benda.

Sebenarnya cara ni akan buat kita lagi serabut dan pening dengan teknik yang mana satu kita nak pakai bila kita hanya bergantung kepada google. Faham ni?

Apa yang saya nak cakap hari ni ialah apakah cara yang betul nak belajar menguasai sesuatu benda. Korang ready ke ready ni? Jom tonton yang saya berikan ni sampai habis..

Beri saya dan Team Momentum peluang kali ni untuk bantu korang sebab kami dah tak sanggup nak tengok korang terus struggle dalam bisnes.

Best ke best bila berjaya dalam bisnes korang akan ada kewangan yang bagus, dapat menyimpan setiap bulan dan dapat bahagiakan orang tersayang. 

Jom bertindak sekarang, tindakan korang penentu masa depan keluarga. Segera dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA.

Dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !