fbpx
blog najib asaddok

3 Perkara Untuk Jadi Magnet Duit Kepada Diri Dan Bisnes

3-Perkara-Untuk-Jadi-Magnet-Duit-Kepada-Diri-Dan-Bisnes

Hari ni saya nak bagi korang 3 topik bagaimana nak jadi magnet duit. Ada orang kata duit tu tak penting. Ye betul saya faham duit tu bukan segalanya tapi segala-galanya dalam dunia ni memang perlukan duit. 

Saya juga pernah baca bahawa sangat penting sebenarnya untuk kita ada harta sebab ia akan memperkuatkan ibadat kita. Contohnya solat di tempat yang selesa, dapat pergi kerjakan haji. 

Jadi pada saya topik magnet duit kita nak faham dari segi perspektif macam mana kita nak lakukan kebaikan dengan duit. Ada 3 perkara penting yang saya nak korang semua tahu untuk menjadi magnet duit    

Korang ready ke ready ni? Macam ni tau, duit ni kita tak boleh nak kejar sebab lebih kita kejar, dia lari. 

Macam saya dulu masa mula-mula buat bisnes kita terlalu kejar duit tapi akhirnya tak ada pun duit, kadang-kadang dia singgah kejap je. 

Kalau korang perasan bila kita ada duit dia ibarat macam duit ni hanya singgah sekejap bukan dia stay lama dengan kita tetapi dia hanya singgah sekejap je..

Lepas gaji je duit habis, kalau tak habis pada bayar bil pun tiba-tiba akan ada benda yang berlaku yang menyebabkan kita terpaksa keluarkan duit. 

Jadi perkara pertama bagaimana nak jadi magnet kepada duit ialah niat, jangan tunggu ada duit baru nak berniat. Sebelum duit datang kita dah ada niat. 

Kenapa saya cakap macam ni? Sebab dia datang pada orang yang ada tujuan dalam hidup. Contohnya nak ada duit sebab nak bantu ramai orang. 

Korang okay ke okay setakat ni? Korang pernah ke pening sebab fikir kadang-kadang sales macam dahsyat tapi mana pergi duit tu? Ada tak di kalangan korang yang rasa macam ni?

Susah payah cari duit tapi dia tak ada pun dalam akaun bank kita. Korang nak ke nak tahu kenapa? Kalau korang nak tahu, pastikan tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis ya.. Boleh?

Jom bertindak sekarang, tindakan korang penentu masa depan bisnes dan keluarga. Segera dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA.

Dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !