fbpx
blog najib asaddok

Facebook Live Berhantu: Raih Sales Iphone 7 Angka Sebulan

Facebook Live Berhantu: Raih Sales Iphone 7 Angka Sebulan

Alhamdulillah hari ni saya sambung lagi sesi Ultimate Personal Coaching hari ke-3 bersama dengan student daripada Ultimate.

Memang banyak pencapaian yang saya dengar dalam masa yang sama saya bantu mereka pecahkan roadblock dalam bisnes.

Seronok bila saya dengar ada salah seorang anak murid saya, Siti Hajar yang merupakan Co-Founder Pastelsey. Dia dapat beli kereta impian dan belikan ibunya emas bernilai RM20,000.

Mesti ada di antara korang yang fikir “Alaaa boleh la dia bisnes bagus, sales banyak boleh lah beli macam-macam”. Betul ke betul?

Kalau korang nak tahu sebelum ni dia berniaga part time je dan lepas buat bisnes Pastelsey dia cuma dapat jualan RM2,000 sebulan. Nak buat marketing di Facebook pun dia tak tahu, blur-blur. Dia hanya fokus pada jualan di Instagram. 

Tapi lepas dia ikut nasihat saya untuk onlinekan bisnes di Facebook, jualan terus meningkat daripada bawah RM10,000 pergi ke RM50,000 dan seterusnya pecah RM100,000 sebulan. Amacam?

Bukan tu jer, hari ni dia share dengan saya jualan meroket ke 7 angka sebulan hasil daripada konsisten buat Facebook Live dan tarik follower di Facebook. 

Saya nampak anak muda ni ada potensi yang besar untuk kembangkan lagi bisnes, sebab tu hari ni dia kena direct coaching one to one dengan saya untuk saya guide dan tunjuk next step yang dia kena buat. 

Saya juga gembira dan bangga bila dia dapat bahagiakan orang tersayang, dapat capai impian dan buka peluang pekerjaan pada anak muda lain di saat pandemik Covid-19 ni.

Korang mesti terinspirasi dengan pencapaian Hajar kan? Saya yakin korang juga boleh capai kejayaan yang sama sekiranya komited nak belajar dan bertindak dari sekarang.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan guidance daripada saya. Segala info dan maklumat lanjut ada di Telegram saya di —> www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !