fbpx
blog najib asaddok

Upgrade Cara Marketing: Sellection Semakin Maju ke Depan

Upgrade cara marketing: Sellection Semakin Maju Ke Depan

Marketing sentiasa berubah. Kita tak tahu apa yang akan berlaku dalam lima tahun akan datang. Tapi kita boleh rancang apa plan dan matlamat yang kita nak capai dari sekarang. 

“People need time to trust”. Sebab tu pentingnya kita bina apa brand kita, apa marketing kita nak buat dari sekarang. 

Ni lah salah satu perkongsian yang saya cakap dengan anak murid Ultimate saya dalam sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) hari ni. 

Sedar tak sedar dari hari pertama sampai la hari keempat ni, dah hampir 45 bisnes saya bantu. Nampak macam mudah, tapi tak semudah yang korang sangka.

Sama juga macam salah sorang anak murid saya yang merupakan Founder kepada Branded Handbag By Rafidah atau Sellection. Dia sekarang sangat aggresif untuk upgrade ilmu sebab nak kuasai pasaran online ni dengan sebaiknya. 

Disebabkan rajin dan tak berhenti belajar ni antara win dan pencapaian yang Puan Rafidah dah capai. Alhamdulillah, sales Sellection dah mencecah kepada RM 7 Juta untuk tahun 2021. Pada 29/8/2021 berlangsungkan Merdeka Zoom Event. Seramai 160 participant yang stay dalam Zoom selama 3 jam. Mereka ialah raving Fan yang setia bersama dengan Sellection. Ahli FB group Setia Satu Sellection dah asda sebanyak 14200. 

Tahniah Rafidah. Semoga terus sukses pada masa akan datang. 

Saya nak ajak korang semua untuk join group channel Telegram di www.TelegramNajib.com untuk dapatkan pelbagai info dan kelas yang saya nak bagi. Jangan lepaskan peluang. 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !