fbpx

Diduga Positif Covid-19, Azilla Bersyukur Diberi Kesembuhan Semula

Diduga Positif Covid-19, Azilla Bersyukur Diberi Kesembuhan Semula

Penularan pandemik Covid-19 terus menjangkiti orang ramai tanpa mengira pangkat dan umur. Baru-baru ni ada anak murid saya share mereka disahkan positif Covid-19 dan salah satunya adalah Azilla Putra , Founder kepada Richvalet.

“Alhamdulillah, syukur Allah swt telah beri kesembuhan dan nikmat kesihatan semula”, ujarnya syukur. 

Besar ujian yang dihadapi Azilla, dia disahkan positif wabak itu di samping suami, keluarga dan beberapa orang team yang lain. 

Siapa je tak sedih.. Setiap hari kita biasa dengar kes Covid-19 semakin meningkat, ada yang sakit malah ada juga yang dah meninggal dunia. 

Bila terkena pada diri sendiri dan ahli keluarga baru kita faham perasaan orang yang menghidap penyakit ni kan.. Saya faham sebab saya pernah lalui benda yang sama. Hanya Allah yang tahu perasaan waktu tu, sakit, penat, risau dan tertekan.

Bukan tu jer.. Semua orang rasa benda yang sama. Saat PKP ni bisnes terjejas, struggle nak survive, sales kosong, pelanggan semakin berkurang tapi cuba bangkit dengan bisnes yang ada. 

Sebab tu saya ada untuk bagi semangat, dorongan dan strategi untuk Azilla bangkit dan buktikan PKP bukan halangan untuk dia naikkan semula sales.

Saya bangga dengan Azilla sebab dia masih lagi kuat untuk teruskan bisnes dan niat untuk terus beri manfaat pada orang lain. 

Bayangkan baru beroperasi 4 hari, dia dapat raih jualan RM65,000 . Amacam? Semua ni berkat dia komited nak selamatkan bisnes dan bahagiakan BIG WHY.

Saya doakan semoga dia diberi kesembuhan sepenuhnya dan berjaya capai impian tahun 2021 ni. 

Doakan ya.. Semoga saya juga diberi kesihatan yang baik untuk terus bantu peniaga yang struggle dalam bisnes, terutama sekali di musim pandemik ni.

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu? Jom dapatkan info dan maklumat lanjut dalam www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !