fbpx
blog najib asaddok

Jualan RIZKA Naik 2 Kali Ganda Lepas Onlinekan Bisnes

Jualan RIZKA Naik 2 Kali Ganda Lepas Onlinekan Bisnes

Saya nak share hari ni saya bersama dengan student Ultimate Partner dalam sesi Ultimate Personal Coaching (UPC).

Banyak win dan roadblock yang saya dengar dan mereka juga bentangkan pada saya apa matlamat yang mereka nak capai tahun 2022 ni. Salah satunya daripada Atikah binti Zailani, Founder RIZKA.

Ni saya nak share dengan korang, dia dulu buat dua kerja dalam satu masa. Pagi sampai petang kerja sebagai kerani, malam sambung berniaga kasut di pasar malam. 

Penat tu memang penat tapi dia tak ada pilihan lain untuk cari duit lebih. Ada ke kat sini yang senasib macam Atikah? 

Apa yang buatkan saya bangga dengan Atikah, sepanjang 2 tahun dia berada di bawah bimbingan saya, banyak WIN yang dia berjaya capai antaranya dari berniaga pasar malam, sekarang dah ada kedai sendiri.

Dan hari ni dia share dengan saya, sales RIZKA meningkat DUA KALI GANDA daripada RM3.4 Juta pada tahun 2020 kepada RM6.3 Juta pada tahun 2021. 

Jap.. korang okay ke ni? Nak saya sambung?

Win dia bukan dari segi sales jer tapi dia share dengan saya sekarang dah ada 30 orang staff dan 400 orang Ejen. Satu pencapaian yang besar dan dia tak pernah bayangkan pun sebelum ni. 

Apa yang dia berjaya capai hari ni berkat usaha, kerja keras dan dapatkan bimbingan yang betul dalam bisnes. Bila ada ilmu dan guru yang bantu, korang tak akan rugi masa, duit dan tenaga untuk try and error. 

Doakan ya semoga saya dapat bantu ramai orang tahun ni. Impian saya dan Team Momentum memang nak tengok ramai usahawan dan peniaga capai impian tahun 2022. 

Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !