fbpx
blog najib asaddok

Ersi Pernah Diuji Duit Tinggal RM10 Jer Untuk Kelangsungan Hidup..

Ersi Pernah Diuji Duit Tinggal RM10 Jer Untuk Kelangsungan Hidup..

“Ada satu masa saya dan suami mengalami masalah kewangan sampai duit tinggal RM10 jer dalam tangan..”

Bila kita rasa susah sebenarnya ada orang yang lagi susah daripada kita. Bayangkan dengan RM10 macam mana Ersi nak survive? Komitmen hidup di bandar Selangor memang sangat tinggi.. 

Menurut Ersi atau nama sebenar Ersi Mariani bt Azman, merupakan Super Stokis produk Meeracle. Sebelum bisnes dia bekerja sebagai customer service dengan salah sebuah Telco tapi nekad untuk buat bisnes sebab nak bina kehidupan yang lebih baik. 

Dia ingat buat bisnes ni senang jer tapi rupanya dia silap bila bisnes yang dijalankan makin jatuh merudum. Masa ni lah dia mual sedar nak pergi lebih jauh dia perlukan ilmu dan guru yang boleh bimbing.

Tanpa membuang masa, dia join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada penghujung bulan Julai 2021. Tak berhenti setakat itu, dia join kelas Advance Roket Bisnes dan teruskan joiurney ke circle Platinum..

Hasil pergi belajar dan dibimbing, dia baru sedar kesilapan yang dia buat selama ni, Ersi berkata “Baru saya faham kenapa saya buat Ads tak menjadi sejak tahun 2020”. 

Bukan tu jer, dengan ilmu yang dia dapat, dia mula konsisten buat Facebook Live, betulkan ayat copywriting untuk tarik pelanggan dan jaga database yang sedia ada. 

Alhamdulillah sales daripada RM11,000 mula meningkat ke RM17,000 kemudian dia berjaya pecahkan jualan RM32,000 sebulan. Sekarang dia gembira bila dapat menyewa rumah yang selesa untuk keluarga dan dapat reward umrah daripada HQ. 

“Terima kasih Sifu sebab sentiasa bagi semangat pada saya sehingga saya berjaya capai impian. InsyaAllah Platinum adalah permulaan untuk saya bangkit semula dalam bisnes”, ujarnya gembira. 

Setiap bisnes ada potensi yang besar untuk berjaya. Yang membeza adalah tindakan kita untuk berjaya. 

Cer tengok Ersi ni dah buktikan jual produk orang pun boleh berjaya tau. Kalau dia boleh, korang pun boleh!

Jom buat tindakan sekarang dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama pada 23 & 24 Oktober 2021 di www.NakTarikPelanggan.com

Jumpa nanti!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !