fbpx

Bermula Daripada Kosong, Stokis Produk Ini Tak Sangka Dapat Raih RM29,000 Sebulan

Bermula Daripada Kosong, Stokis Produk Ini Tak Sangka Dapat Raih RM29,000 Sebulan

Tak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat mak ayah kita sihat dan tersenyum gembira. Ini yang menjadi penguat pada salah seorang peniaga yang kami bantu, Siti Aida binti Ismail yang merupakan Master Stokis Sambal Tonggek. 

Aida ni berusia 26 tahun dan jalankan bisnes di Bandar Sunway, Petaling Jaya.  Dia merupakan Master Stokis dan menggunakan personal branding Aida Capital. 

Segalanya bermula bila dia sedih dan bengang tak mampu nak beri kesenangan pada ayahnya. Lebih perit bila tak dapat tunaikan impian ayah sebab jualan yang ada hanya cukup-cukup makan. 

Bayangkan sebelum dia pergi belajar dan join Platinum, sales dia hanya RM250 jer sebulan.. Korang rasa sales macam ni cukup ke untuk survive? Di pertengahan bulan mesti terpaksa ikat perut..

Sebagai anak, timbul rasa tanggungjawab untuk pastikan ayah hidup selesa dan senang. Sebab tu dia nekad untuk buat bisnes dengan lebih serius dan pergi belajar. Dia tak nak sales stuck pada bawah RM1,000 sebulan.

Bermula daripada kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada tahun 2019, Aida belajar banyak perkara baru. Sebelum ni nak onlinekan bisnes di Facebook pun dia tak tahu. Memang zero knowledge pasal bisnes.

Tapi selepas pergi belajar, dia terus onlinekan bisnes, buat Facebook Live, belajar tetapkan magic number dan betulkan niat bisnes untuk bantu ramai orang. 

Alhamdulillah, daripada sales suam-suam kuku RM250 sebulan terus naik ke RM5,000 kemudian dia berjaya pecahkan jualan RM10,000 yang pertama. 

Yang terbaru, dia dapat buat jualan lebih RM29,900 sebulan. Amacam? Aida ni dulu bermula dengan jadi Ejen jer.. Ilmu dalam bisnes pun kosong. Tapi asbab dia belajar dan berguru dia sekarang dapat naik pangkat jadi Master Stokis. 

Bukan pencapaian tu jer, dia dapat bagi duit dekat ayah setiap bulan hasil daripada titik peluh sendiri dan dia gembira bila dapat bantu family yang terdekat tanpa fikir 2 – 3 kali. 

Siapa cakap kena jadi Founder baru boleh kaya, berjaya dan capai impian orang tersayang? Aida ni Stokis produk orang jer tapi boleh capai jualan lebih RM10,000 sebulan dan dapat bahagiakan ayahnya. 

Korang tak nak ke capai benda yang sama? Kita kena ingat bahawa bisnes ni untuk untung diri sendiri jer tapi kita buat bisnes sebab nak bantu dan beri manfaat pada orang lain terutama sekali keluarga kita. 

Ada ke Ejen, Stokis atau Dropship dekat sini yang nak saya bantu? Saya tak sabar nak jumpa korang dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama. 

Kelas ni berlangsung selama dua hari pada 23 & 24 Oktober 2021. Jom bertindak sekarang dengan daftar di → www.NakTarikPelanggan.com

Daftar cepat tau sebab saya nak bagi something special pada siapa yang berjaya daftar. Jumpa nanti!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !