fbpx
blog najib asaddok

Ejen Tanpa Modal Kini Mampu Untuk Hidup Senang . WAJIB Ada Usaha Yang KONSISTEN, Kompem Boleh Berjaya!

Ejen

Zaman sekarang ramai yang mula berbisnes untuk tambah duit poket, untuk isi masa lapang, dan ada yang berbisnes untuk ubah hidupnya. Sama seperti Puan Diana Dyan yang bermula sebagai seorang ejen tanpa menggunakan modal pun.

Hasil usahanya untuk ubah hidup keluarga, beri kesenangan dan kemewahan pada meraka membuahkan hasil.

 

Tindakan yang beliau buat untuk berbisnes sambil mencari ilmu adalah tindakan yang betul dan tepat. Beliau terus menerus upgrade ilmu setiap hari follow segala step yang diajar dan kini sales beliau naik mendadak.

 

Beliau mula belajar dari RPM sehingga ke ultimate. Beliau naik sedikit demi sedikit, dari menjadi ejen kini sebagai master stokis. Disebabkan sales beliau naik mencanak, yuran ultimate beliau telah di sponsor oleh HQ tau. Best ke best?

 

Hanya bermula daripada ejen sahaja, tapi disebabkan beliau yakin dan ada kepastian untuk buat sesuatu. Kini beliau boleh berjaya seperti sekarang.

 

Nak tahu ke nak tahu sales terkini beliau? Beliau dah capai RM546,621 tau. Perkara betul yang beliau buat adalah sentiasa upgrade ilmu. Kalau betul anda nak ubah hidup anda. Teruskan upgrade ilmu dan jangan pernah berhenti berusaha.

.

Jom teruskan upgrade ilmu dengan tonton video PERCUMA di www.50Kusahawan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !