fbpx
blog najib asaddok

Daripada sales tak cecah 4 angka, kini dengan tindakan yang betul beliau mampu capai sales yang tak disangka-sangka.

tindakan

Hari ini kita nak sharekan story student Platinum Najib Asaddok iaitu Pn Carmelica yang berasal dari Sabah. Beliau hanya seorang stokis produk kesihatan nama page beliau Melica Licq. Pada tahun 2019 beliau kenal Najib Asaddok melalui google waktu tu tengok sibuk cari cara onlinekan bisnes dan dari situ beliau jumpa website 50kusahawan. Beliau register untuk dapatkan video panduan.Start dari situ beliau sentiasa dapat emel yang naikkan semangat beliau tapi waktu tu beliau belum percaya lagi, just baca jer emel yang masuk. Tapi ada satu tahap pada awal tahun 2020 yang beliau rasa lost, sebab tahun 2019 sales beliau sangat teruk, jual macam-macam tapi sales macam tak nampak. Nak cecah RM10,000 pun susah. Waktu tu semua rasa kelaut jer, income tak sustain 4 angka.Beliau fikir nak give up jer tapi beliau still cuba cari jalan. Beliau bukak balik emel dan cuba cari emel daripada Najib Asaddok yang boleh bakar semangat balik. Godek punya godek emel beliau dapat satu emel dari Najib Asaddok. Start dari situ beliau mula like dan follow Facebook Page Najib Asaddok.Setiap kali notification live masuk beliau join, makin hari beliau rasa banyak perkara positif yang beliau dapat dari live Najib Asaddok.  Beliau mula berjinak-jinak untuk follow Najib Asaddok, pada bulan Mei 2020 beliau beli buku Najib Asaddok dan daripada situ jer sales beliau meningkat pada bulan Mei sebanyak RM24,000. Beliau sangat terkejut dengan pencapaian yang beliau dapat.


Beliau dah mula percaya dan terinspirasi dengan Najib Asaddok itu yang buatkan beliau buat keputusan pada Jun 2020 untuk join Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan. Beliau betul-betul buat jer apa yang beliau belajar. Beliau rasa formula 4 Kunci Pemasaran sangat-sangat bantu beliau dalam bisnes. Lepas join program RPM sales bulan Jun dan Julai mencecah lebih RM77,000.


Nampak ker nampak belajar melalui emel dan buku dah boleh buat sales. Tapi lepas join program RPM sales beliau terus meroket. Beliau terus buat keputusan untuk ke program Advance Roket Bisnes (ARB) dan beliau nak terus dibimbing oleh Najib Asaddok beliau terus daftar untuk masuk dalam circle Platinum.


Sekarang ini dah tak menang tangan dah nak handle, alhamdulillah nasib beliau ada 5 orang ejen yang sangat-sangat support beliau. Sekarang beliau dah buat training 2 kali seminggu untuk sampaikan ilmu yang beliau dapat daripada Najib Asaddok dan team Momentum.


Beliau juga sedikit sebanyak dapat bantu suaminya untuk tampung kos sara hidup dan dapat berikan yang terbaik untuk anak-anaknya.


Beliau pun dah register untuk team pergi belajar dalam program Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Merdeka. Beliau nak ejennya sungguh-sungguh belajar dengan gurunya sendiri.


Beliau rasa perkara betul adalah invenst pada ilmu dengan guru yang tepat. Haa, anda bila lagi nak buat tindakan pergi belajar dengan Najib Asaddok dalam program RPM Edisi Merdeka pada bulan Ogos ni?? Pn Carmelica pun dah hantar team beliau, anda kalau ada team jom ajak mereka sama-sama join dalam program RPM ini.

Anda boleh dapatkan info di website –> www.NakTarikPelanggan.com Jom, grab peluang ni cepat sementara pendaftaran masih terbuka.

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !