fbpx
blog najib asaddok

Copywriting Yang Naikkan Sales Anda Cepat, Mudah & Meroket

Copywriting Yang Naikkan Sales Anda Cepat, Mudah & Meroket

Topik hari ni penting sebab saya rasa dalam bisnes ni jantung utama perniagaan kita adalah pemasaran sebab usahawan yang berniaga ni ada produk dan perkhidmatan yang boleh menyelesaikan masalah pelanggan. 

Ada dua orang anak murid saya yang buka kedai cermin mata dan mereka Alhamdulillah bermula daripada peserta yang dibimbing dalam program Roket Pemasaran Momentum (RPM) cuma dulu mereka tak ada bimbingan selama 30 hari.

Itu pun dah meningkat banyak Alhamdulillah banyak sangat saya tengok.. Kedai cermin mata ni pun boleh survive juga melonjakkan jualan walaupun diuji dengan adanya PKP dan Lockdown.

Cuma itu la kadang kita pelik juga, masa lockdown ni kes makin tinggi.. Korang rasa macam mana? Ada tak rasa tak nampak jalan penyelesaian?

Apa yang saya nak cakap adalah tunjang utama kepada bisnes kita adalah pemasaran yang menarik pelanggan sebab kita ada produk dan perkhidmaran yang kalau kita jual, orang beli dan bayar.. Bila berlakunya transaction maka apa yang berlaku kita boleh melonjakkan sales kita.

Dalam bisnes ada pemasaran dan dalam pemasaran pula, kita kena tengok apa faktor utama yang akan menyebabkan pelanggan tertarik. Korang nak ke nak tahu apa dia? Jom tonton video Sarapan Minda Momentum ni sampai habis.

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu? Jom dapatkan bimbingan selama 30 hari bersama saya dan Team Momentum.

Nilai asalnya RM10,000 tapi atas dasar solidariti kami, korang hanya perlu laburkan RM20 sahaja. Dapatkan segera di https://naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !