fbpx
blog najib asaddok

Copywriting Bagus Punca Barakah Autoglass Terima Pelanggan Yang Ramai

Copywriting Bagus Punca Barakah Autoglass Terima Pelanggan Yang Ramai

Nurul Farhanah Bt Abdul Razak atau dikenali sebagai Puan Rara merupakan pemilik Barakah Auto Glass Sdn.Bhd. 

Dalam perkongsian dia baru baru ni, dia terima Banyak Permintaan Sebab Hasil Copywriting Power

PKP buatkan bisnes yang diusahakan oleh Nurul Farhanah Bt Abdul Razak bersama suaminya ni terima banyak permintaan. Walaupun kebanyakan bisnes terpaksa tutup, bisnes yang dia lakukan tetap berjalan seperti biasa.

Warehouse di Johor Bahru yang terletak di Kota Masai dan Dato Onn sentiasa full house. Bayangkan, dia dan team terpaksa membuat jadual untuk pelanggan datang ke kedai nya disebabkan tak nak buat pelanggan menunggu terlalu lama.

Team Runner nya tak menang tangan disebabkan dalam sehari perlu menyiapkan lebih 20 biji kereta. Dia terpaksa ambil orang baru disebabkan production yang memang dah tak cukup. Memang power betul !

Korang nak tahu apa rahsia Rara buat? Dua perkara yang memang betul betul membantu ialah konsisten buat Facebook Live setiap hari dan tukar ayat copywriting yang buat pelanggan tertarik.

Disebabkan dua perkara ni, phone nya sentiasa ada pelanggan PM untuk buat booking. Bukan sahaja sekitar Johor Bahru, pelanggan nya juga datang dari negeri lain seperti Kuala Lumpur dan Terengganu.

Dia akui lepas balik dari kelas, dia terus buat Live. Walaupun pada awalnya hanya 2 dan 3 mata orang tengok, dia tak pernah putus asa. Copywriting nya juga ditiru oleh pesaing lain disebabkan benda betul yang dia buat ni. Terbaru, hasil usaha dan kerja keras selama ni, dia dapat beli kereta impian

“Jangan pernah bertangguh untuk buat sesuatu kerana selagi kita tak bermula kita tak dapat capai apa yang kita nak”. Jom dapatkan tajaan untuk tiket Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada 26 & 27 Februari 2022 ni di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !