fbpx
blog najib asaddok

Apa Rahsia Ustaz Malek Dapat Buat RM18,200 Dalam Masa 48 Jam?

Apa Rahsia Ustaz Malek Dapat Buat RM18,200 Dalam Masa 48 Jam

“Sifu bantu saya.. macam mana saya nak berjaya macam peniaga yang Sifu dah bantu?”

Jujur saya cakap, semua peniaga yang saya bantu bukan berjaya dalam satu malam, nak sampai ke tahap yang mereka ada sekarang banyak air mata dan cabaran yang mereka dah lalui. Susah beb! Ni lah yang orang lain tak nampak. 

Sama macam nasib salah seorang anak murid saya, Abdul Malek atau lebih dikenali sebagai Ustaz Malek yang merupakan Founder Heavenlife.

Sebelum ni dia ada 6 cawangan bisnes tapi terpaksa tutup dan benda ni bagi kesan pada tahap kesihatan dia sampai kena serangan jantung. 

Hanya Allah yang tahu sakitnya dia nak bangkit, pada saya memang struggle nak bina bisnes balik daripada kosong. Padahal sebelum ni dah biasa hidup senang. 

Tertekan dengan keadaan waktu tu, dia buat tindakan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum dan Alhamdulillah sekarang dia dah berada dalam circle Ultimate Plus. 

Baru-baru ni dia duduk coaching dengan saya dalam Ultimate Personal Coaching (UPC) dan saya nampak muka dia berseri lain macam beb! Tersenyum je share win dengan saya. 

Sales daripada kosong mula naik ke RM9,000 kemudian RM30,000 sebulan. 

Lebih membanggakan bila dia share pertama kali buat happy hour selama 1 jam boleh dapat sales RM10,000 dan pada 11.11 tahun 2021 dia berjaya pecah rekod sales RM18,200 selama 48 jam. 

Tahniah Ustaz Malek, ni yang saya suka nak dengar.. Peningkatan dia dalam bisnes bukan sikit tapi masyaAllah banyak. Korang pun rasa benda yang sama kan?

Dia share dengan saya antara benda betul yang dia buat ialah tak mudah give up, mula berguru dan konsisten bagi value pada ramai orang. 

Bila niat bisnes nak bantu ramai orang insyaAllah kita akan terkejut dengan rezeki yang tak disangka-sangka. Amacam? Dapat sesuatu daripada kisah Ustaz Malek?

Saya faham ramai lagi peniaga yang struggle dan tak tahu nak mula daripada mana. Apa kata bagi peluang pada saya dan Team Momentum untuk bantu korang. Boleh?

Jom dapatkan Program Roket Pemasaran Momentum ni bernilai RM499, kali ni kami nak taja anda belajar secara PERCUMA dan pastikan anda dapat buat duit, buat sales pantas. Daftar PERCUMA sekarang di —> www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !