fbpx
blog najib asaddok

Cara Capai Kereta Impian Anda Dalam Bisnes Ikut Formula Saya

Cara Capai KERETA IMPIAN Anda Dalam Bisnes Ikut Formula Saya

Siapa dekat sini nak saya bawakan satu topik yang saya fikir insyaAllah benda ni boleh bantu anda semua sebab ini salah satu benda yang menjadi keperluan manusia terutamanya bila kita bercakap tentang impian.

Impian ni ada banyak, ada orang nak ada kewangan dia jadi lebih baik dan keluarga dia dapat yang terbaik.. Tapi dalam masa yang sama kita kena ingat semakin banyak Allah bagi, kita kena semakin tunduk kepadanya..

Saya yakin korang ada banyak impian yang nak dicapai tapi hari ni saya cuma nak masuk kepada salah satu impian je dulu iaitu kereta. Haaa, mungkin next time saya nak share pula macam mana nak beli rumah, office lot.

Ini lah benda yang Alhamdulillah saya dah lalu dan capai. Bukan setakat saya tapi anak murid saya juga dah berjaya capai. Saya tahu anda berniaga sebab nak capai impian kan?

Macam-macam la impian tu, rumah, kewangan yang bagus, bahagiakan keluarga, kesihatan yang baik, kerohanian dan kemasyarakatan.. Ini antara benda yang saya doakan korang semua akan capai satu hari nanti. Aamiin…

Makin kita berjaya, makin kita kaya dan ada sesuatu sepatutnya kita makin nak contribute semula kepada masyarakat cuma hari ni saya nak pergi dulu kepada kereta.

Based on pengalaman dan sejarah saya dulu, daripada kecil saya memang suka kereta. Segala jenis kereta mainan, kereta control dulu siap berangan duduk dekat kerusi dan tampal kertas untuk plat kereta. 

Jadi hari ni saya nak terangkan bagaimana cara atau formula saya capai kereta impian saya melalui bisnes yang saya buat dan bagaimana nak capai dan macam mana nak buat pengiraan yang sepatutnya kita buat. Ini yang saya nak betulkan dulu supaya korang boleh capai benda ni.

Korang ready ke ready ni? Jom tonton video ni sampai habis kalau korang nak tahu formula yang saya guna..

Bila kita dah capai impian, jadikan ini sebagai booster untuk kita buat lebih baik sebab saya percaya kereta memang bukan investment tetapi kereta boleh bangkitkan semangat kita sebagai sales owner dan level up energy kita untuk buat lebih baik.

Amacam? Bagus ke bagus ni? Dan saya sarankan kalau korang nak capai lebih banyak.. Pergi cari ilmu, guru dan juga ada circle yang bagus. 

Ilmu banyak pun kadang-kadang kita sebagai peniaga tak tahu nak mulakan dari mana sebab tu saya sarankan korang untuk dapatkan bimbingan daripada saya dan Team Momentum selama 30 hari. Program ni akan bermula dari 3hb Jun 2021 sehingga 3hb Julai 2021.

Apa yang anda dapat dalam sesi Bimbingan Selama 30 hari ini: 

✔️ 4 Kelas Persediaan RPM

✔️Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Copywriting Ayat Power 2 Hari

✔️Join Group Channel Telegram

✔️ RPM Extended

Sertai Bimbingan 30 Hari dan Roket Pemasaran Momentum (RPM) Copywriting Ayat Power dengan tawaran serendah RM40 sahaja SAHAJA. 

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !