6 Tip Menjadi Pasangan Jutawan

6 Tip Menjadi Pasangan Jutawan

Hari ni saya share tentang suami isteri ni dua-dua kena jalan seiring, tak boleh seorang jalan ke kiri kemudian lagi seorang jalan ke kanan. Tak boleh berlaku macam ni sebab Allah swt dah pesan suami isteri kena sentiasa bekerjasama.

Kalau tidak bekerjasama dengan baik macam mana kita nak ada zuriat yang baik dan berkualiti kan?

Tanpa membuang masa, saya nak terangkan untuk jadi jutawan ni bukan semudah kita sebut, “Oh aku nak jadi jutawan” sebab nak jadi jutawan ni suami dan isteri ni kena bersatu hati dan bekerjasama..

Lebih mudah macam mana kita nak pastikan diri kita dan pasangan menjadi jutawan dan kita bukan sahaja nak jutawan di dunia tetapi juga jutawan di akhirat kelak.

Kalau boleh kita nak dua-dua ni seimbang. Korang faham ke faham setakat ini? Sebelum tu ada yang tanya saya, apa tu jutawan? Jutawan tu ialah siapa yang berjaya capai pendapatan RM1 Juta.

Sebenarnya kita manusia ni dijadikan dalam dua unsur iaitu unsur bumi dan unsur langit sebab tu kita kena beri diri kita bukan sahaja dua unsur tapi kita kena berikan diri kita tetapi penuhi dengan makanan rohani, jaga solat dan rajin beristighfar. 

 Jadi hari ni saya nak share 6 tips macam mana korang yang berpasangan ni boleh mainkan peranan dan boleh jadikan pasangan korang ni seorang jutawan.

  1. Sentiasa Ada Untuk Pasangan Kita

Kita kena sentiasa ada dengan pasangan kita di saat susah atau senang. Contohnya kita sebagai isteri kena menjadi seorang yang menenangkan, jangan kuat melenting, kuat merungut, membebel dan nak marah-marah. 

Kita kena sentiasa ingat dalam bisnes ni normal ada pasang dan surut. Senang cerita ini benda wajib yang berlaku, buat binses ni bukan mudah. Di sini la kita kena jadi orang yang boleh menenangkan pasangan kita.

Korang okay ke okay setakat ni?

  1. Jangan Sekat Apa Yang Pasangan Nak Buat

Jangan pernah menyekat apa yang pasangan kita nak buat tak kira la suami atau isteri. Walaupun dalam masa yang sama kita tak bersetuju atau tak sedap hati, kita jangan terlampau cepat melenting dan menolak. 

Jangan beratkan satu perkara, kita kena ambil masa untuk berbincang, break sekejap dan beritahu pasangan apa yang kita fikir dan rasa kemudian biarkan dia untuk ambil pendapat kita. 

Jangan terlalu menyekat semua benda, lama-lama nanti dia akan jadi bosan, merajuk dan jauh hati. 

Korang nak ke nak saya bagi lebih lagi, kalau nak tahu point seterusnya jom tonton video ni sampai habis..

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu naikkan sales semasa lockdown dan PKP? Jom dapatkan bimbingan daripada saya dan Team Momentum selama 30 hari. Program ni akan bermula dari 3hb Jun 2021 sehingga 3hb Julai 2021.

Apa yang anda dapat dalam sesi Bimbingan Selama 30 hari ini: 

✔️ 4 Kelas Persediaan RPM

✔️Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Copywriting Ayat Power 2 Hari

✔️Join Group Channel Telegram

✔️ RPM Extended

Sertai Bimbingan 30 Hari dan Roket Pemasaran Momentum (RPM) Copywriting Ayat Power dengan tawaran serendah RM40 sahaja SAHAJA. 

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !