fbpx
blog najib asaddok

Dosa Besar Dalam Marketing, Patut Rezeki Sempit!

8 Dosa Besar Dalam Marketing Patut Rezeki Sempit

Orang yang berjaya adalah orang yang sentiasa beri yang terbaik dan terawal untuk pagi dia. Jadi apa sahaja yang kita nak dan doa kita, kalau kita buat apa yang Allah swt suka, pasti Dia akan berikan apa sahaja kepada kita.

Kadang-kadang bukan apa, kita ni berniaga tetapi dalam masa yang sama minta pelbagai benda. Apa yang Allah swt suruh dan perintahkan kita tak nak buat tetapi apa yang Allah swt larang itu lah yang kita memandai-mandai nak buat. 

Ini sedikit sebanyak teguran bagi mengingatkan saya dan anda semua insyaAllah. 

Hari ini saya nak cakap sikit tajuk yang lebih spesifik sebab kita semakin hampir sampai kepada kemuncak 30 hari. 

Untuk makluman anda, kita telah menjalankan semenjak daripada 5 Jun 2021 baru ni bimbingan 30 hari kepada para peniaga untuk support anda untuk survive semasa lockdown.

Anda sendiri lihat daripada 1 Jun 2021 sehingga ke hari ni, belum ada lagi kes rendah..Saya tak nak anda berharap bila orang tanya “bila kau nak berniaga ni, bila nak start balik?”

Kita tak tahu bila akan tamat jadi jangan ditunggu benda yang tak pasti.. Apa yang pasti adalah pelanggan yang kita ada sekarang hidup dalam keadaan yang ada masalah dan kita bantu selesaikan masalah tu.

Jadi apa nak tunggu? Ketika lockdown ni tak ada orang yang masalah dia ikut “lock”. Tak ada. 

Saya nak minta perhatian daripada anda untuk spend masa sekejap je, 30 minit untuk saya berikan anda sarapan minda momentum sebab saya nak betulkan mindset anda. 

Ingat ya, mindset yang betul insyaAllah menentukan tindakan kita juga jadi betul. Kalau awal-awal mindset dah salah, semua benda pun jadi salah. Masalah kita ni dah la ada masalah tapi tak sedar lagi masalah tu menyusahkan diri dan orang sekeliling.  

Jadi boleh ke boleh berikan sedikit masa, ruang dan peluang anda untuk tonton video sarapan minda momentum. Tak lama pun, sekejap je..

Tajuk kita pada hari ni ialah dosa besar dalam marketing dan menyebabkan rezeki dia jadi sempit. Benda ni berlaku sebab kita tak ada kesedaran, tak berhenti nak complaint, merungut. 

Kita tetap akan rasa susah kalau tak buat tindakan yang betul. Jadi anda nak ke nak saya bantu betulkan benda ni? Kalau nak tahu lebih lanjut jom tonton video ni sampai habis..

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu naikkan sales semasa lockdown dan PKP? Jom dapatkan bimbingan daripada saya dan Team Momentum selama 30 hari. Program ni akan bermula dari 3hb Jun 2021 sehingga 3hb Julai 2021.

Apa yang anda dapat dalam sesi Bimbingan Selama 30 hari ini: 

✔️ 4 Kelas Persediaan RPM

✔️Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Copywriting Ayat Power 2 Hari

✔️Join Group Channel Telegram

✔️ RPM Extended

Sertai Bimbingan 30 Hari dan Roket Pemasaran Momentum (RPM) Copywriting Ayat Power dengan tawaran serendah RM40 sahaja SAHAJA. 

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !