fbpx
blog najib asaddok

5 Tip Kekal Bahagia Walaupun Sedang Beremosi

5 Tips Kekal Bahagia Walaupun Sedang Beremosi

Hari ni saya nak share based on pengalaman saya bersama Tuan Najib Asaddok. Semoga korang semua dapat manfaat daripada perkongsian saya ni. 

Mungkin ada yang dah pernah dengar dan tahu tapi sebagai manusia ni normal lah kalau kita lupa, lebih-lebih lagi lupa masa kita marah. Bila tengah marah, biasanya kita tak akan ingat dah tips-tips dalam kepala..

Pada pasangan yang dah berumah tangga, tak kira la buat bisnes ke atau sedang belajar, suri rumah dan sebagainya.. Tipu kalau tak pernah bergaduh dengan pasangan, kadang-kadang ujian masa gaduh tu bertalu-talu datang. 

Dalam hidup ni kita kena sentiasa “ready not to be ready”contohnya gaduh. Ada satu masa tu kita nak cakap je tapi tiba-tiba dia tak boleh terima, dari sini la berlakunya pergaduhan.  

Jadi macam mana masa kita tengah bergaduh, beremosi dan waktu yang kita rasa kenapa pasangan tak faham kita, bila bagi nasihat dia melenting.. Apa yang kita boleh buat? Saya rasa penting untuk share sebab ini lah yang berlaku dalam rumah tangga…

Saya nak kongsikan 5 tips untuk sentiasa kekal bahagia walaupun sedan beremosi.. Kalau korang nak tahu 5 tips penting ni, jom tonton video ni sampai habis

Sebelum tu saya nak tanya korang nak ke nak saya dan Team Momentum Internet bantu selama 30 hari. Program ni akan bermula dari 3hb Jun 2021 sehingga 3hb Julai 2021.

Apa yang anda dapat dalam sesi Bimbingan Selama 30 hari ini: 

✔️ 4 Kelas Persediaan RPM

✔️Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Copywriting Ayat Power 2 Hari

✔️Join Group Channel Telegram

✔️ RPM Extended

Sertai Bimbingan 30 Hari dan Roket Pemasaran Momentum (RPM) Copywriting Ayat Power dengan tawaran serendah RM30 sahaja SAHAJA. Tawaran harga ini hanya dibuka bermula 17 – 22 Jun 2021.

Segera Daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !