fbpx
blog najib asaddok

Cara Berfikir Pun Cara Scammer, Patut Bisnes & Hidup Melingkup..

Cara Berfikir Pun Cara Scammer, Patut Bisnes & Hidup Melingkup..

Hari ni saya nak share tentang something yang very powerful untuk peniaga di luar sana. Instead of kita sibuk nak menjual barang, why not kita tukarkan kepada nak “bantu”.

Saya juga lihat bangsa saya yang tak habis-habis melemparkan tuduhan dan memberi persepsi negatif kepada orang lain. Jadi saya fikir dan tengok kemajuan semasa saya berada di Dubai. 

Mereka ada pelbagai kaum tapi bagaimana mereka boleh maju, tak racist, sangat menghormati orang dan tak ada judgement? Berbeza dengan orang kita kat sini, mereka tuduh orang lain “scammer” tapi mereka tak sedar mereka sebenarnya yang scam diri sendiri. 

Takut kan dengar.. Sebab tu saya rasa bertanggungjawab untuk beri pandangan dan juga idea saya insyaAllah.

Saya faham hidup kita di Malaysia tak sama dengan tempat lain dan ada banyak yang kita perlu syukuri contohnya ada resources yang lebih, keadaan yang baik dan bangsa kita juga terkenal dengan lemah lembut. 

Tapi bila datangnya media sosial semua benda ni hilang.. Siapa setuju dengan apa yang saya cakap ni.. Banyak sebenarnya saya nak share supaya kita boleh betulkan mindset dan tindakan. Jom dengar lebih lanjut dalam video yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !