fbpx

Apa Nak Buat Bila Kita Tiba-Tiba “Blank”?

Apa Nak Buat Bila Kita Tiba Tiba Blank

Hari ni saya nak share apa yang Methor saya cerita, kalau kita nak berjaya macam pemain squash, Datuk Nicol Ann David. Dia adalah orang yang over excited dan saya belajar untuk excited untuk bantu orang. 

Saya faham ada waktu yang kita memang down, rasa diri kita ni loser dan “blank”. Alaaa, komputer kita yang canggih tu pun kadang-kadang blank dan termati sendiri. Apatah lagi kita manusia yang tak sempurna. 

Tapi bila waktu “blank” tu kita nak buat apa? Posting apa pun tak tahu, nak buat live pun tak ada tajuk. Time macam ni saya biasanya akan ingat balik apa yang guru saya pesan, beliau kata kita ni berniaga dan niat kita nak bantu orang. 

Bila kita boleh solve sesuatu masalah tu maka itu lah namanya berniaga, kerja kita sebagai usahawan ni memang kena cari masalah. Ingat ya, masalah dan isu dalam berniaga ni tak boleh dipisahkan. Dapat ke apa yang saya share ni?

Nak saya share lebih lagi? Jom tonton dalam video Sarapan Minda Momentum yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !