fbpx

Cakap-Cakap Bisnes dan Rumahtangga.

Cakap-cakap Bisnes Dan Rumahtangga

Hari ni saya nak share beberapa perkara penting tentang bisnes dan rumahtangga. 

Cara yang betul untuk berinteraksi atau ekspresi kan sesuatu dengan pasangan kita kena kawal tone suara yang betul. 

Kita nak cakap apa pun boleh tapi kena pandai mengawal tone suara, contohnya kalau tengah sedih kita bercakap dalam keadaan berbisik lagi bagus. Baru lah boleh tunjukkan emosi yang paling dalam. 

Korang tahu tak sesuatu yang memberi kesan yang mendalam adalah bila kita gunakan emosi yang dalam. Jadi orang mendengar boleh rasa dan faham.

Dapat sesuatu daripada perkongsian saya? Saya cerita ni berdasarkan pengalaman saya dan orang sekeliling yang saya kenal.

Untuk para suami jangan pandang rendah bila isteri marah terutama sekali bila dia dah simpan lama. 

Haaa, apa yang saya buat kalau tak nak pergaduhan sehingga tertinggi suara berlaku? Saya biasakan apa sahaja emosi saya pada waktu tu saya beritahu pada suami saya. 

Saya akan beritahu satu hingga dua ‘sebab’ supaya suami saya tahu bila berlaku lagi perkara yang sama dia teringat “Oh, isteri aku tak suka macam ni”.

Nak ke nak saya share lagi? Pastikan korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis tau..

Saya faham, ketika PKP sebelum ni, kita sangat struggle dan susah nak berniaga.

Sebab tu, kami lancarkan Kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama untuk bimbing peniaga-peniaga yang NAK ONLINEKAN BISNES dengan betul, supaya dapat tarik lebih ramai pelanggan online & naikkan jualan..

Anda cuma perlu keluarkan hanya RM10 SAHAJA!! Dan anda juga akan dapat E-Book 30 Idea Posting (Bernilai RM299) secara PERCUMA.

Tawaran ini HANYA TERHAD untuk 3,000 pendaftaran yang terawal SAHAJA! 

Jangan lepaskan peluang ni.. Boleh daftar segera di → www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !