fbpx
blog najib asaddok

3 Cara Mudah Nak Bagi Isteri Dengar Kata..

3 Cara Mudah Nak Bagi Isteri Dengar Kata

Tajuk kita hari ni saya harap para suami suka sebab saya nak share 3 cara mudah nak bagi isteri dengar kata suami. Amacam? Ready ke ready ni?

Sebenarnya saya dapat soalan ni dalam komen live beberapa hari lepas bertanyakan, “Macam mana nak bagi isteri dengar cakap sebab dia banyak membebel”.

Pada saya mula-mula memang susah tetapi insyaAllah lama-lama menjadi mudah. Saya juga isteri dan saya share ni adalah berdasarkan pengalaman saya hidup sebagai seorang isteri. 

Korang boleh ambil cara ni, yang pertama ialah ikut jer apa kata isteri. Ini lah cara dan contoh yang terbaik sebab suami yang kena mulakan dulu dengar cakap isteri baru lah isteri mendengar kata. 

Nak dengar kata macam mana? Contohnya pada perkara yang tak melanggar syariah dan membawa kepada kemurkaan Allah. Selagi dia tidak melanggar benda ni, tidak salah para suami mendengar cakap isteri. 

Ingat ya, what you give you will get back. Isteri korang insyaAllah akan belajar perlahan-lahan untuk dengar cakap sekiranya suami memberi contoh yang baik. 

Korang dapat sesuatu? Point saya yang kedua ialah bagi isteri nafkah dengan cara yang baik. Walaupun isteri bekerja dan gaji lebih besar tetapi para suami wajib memberi nafkah mengikut kemampuan suami. 

Korang dapat sesuatu? Banyak lagi yang saya nak share berdasarkan pengalaman saya sebagai seorang isteri. 

Rugi kalau korang tak dapatkan point seterusnya yang saya nak share ni. Haaa, jom tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis. Boleh?

Saya faham, ketika PKP sebelum ni, kita sangat struggle dan susah nak berniaga.
Sebab tu, kami lancarkan Kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama. Anda cuma perlu keluarkan hanya RM10 SAHAJA!!

Dan korang juga akan dapat E-Book 30 Idea Posting (Bernilai RM299) secara PERCUMA. Tawaran ini HANYA TERHAD untuk 3,000 pendaftaran yang terawal SAHAJA! 

Jangan lepaskan peluang ni.. Boleh daftar segera di → www.NakTarikPelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !