fbpx
blog najib asaddok

Cabaran Besar Apabila Rumah Terbakar Dan Kehilangan Orang Tercinta!

cabaran

Anda kenal ker kenal Mommy Gojes aka Puan Shahida?? Haa, ni saya nak share sikit tentang struggle beliau sebelum beliau berjaya.

Detik paling mencabar sebelum perniagaan kukuh beliau hadapi ujian yang besar kerana rumahnya terbakar dan selepas seminggu tragedi itu berlaku anak perempuannya pula meninggal dunia. Lepas satu, satu ujian yang datang.

Tapi apa yang menguatkan Puan Shahida disebabkan arwah anaknya. Dulu beliau sturuggle cari duit untuk kos rawatan pembedahan anaknya di China. Puan Shahida pernah berniaga pisang goreng dan keropok kat tepi jalan.

Yelah, ibu mana yang sanggup tengok anak menderita kesakitan?? Sebab itu beliau bersusah-payah untuk mencari kos rawatan anaknya.

Benda yang silap beliau tak nak lakukan adalah dulu buat bisnes takda guru. Beliau memang perlu ada guru untuk dapat inspirasi dan ada push factor untuk terus bangkit untuk capai impiannya. Beliau rasa kalau takda semua tu beliau akan buat semua benda sambil lewa.

Anda ada perasan orang macam tu?? Yelah, taknak berguru dan berlagak pandai, ingat apa yang dia buat semuanya betul.

Dulu beliau start dari jual produk orang jer dan kini beliau menghasilkan produk sendiri. Buat jamu sendiri.

Nak tahu apa benda betul yang Puan Shahida buat?? Beliau buang biawak dan skeptikal dalam diri. Pergi start cari guru yang betul dan buang rasa tak berani untuk amik team. Bagusnya beliau ni bukan nak berjaya sorang-sorang. Niat beliau cuma satu, nak share rezeki dengan orang lain.

Selepas beliau join circle ultimate, pencapaian beliau sekarang dalam sebulan lebih cecah RM150K hingga RM250K dan baru 11 hari dalam bulan Jun sales beliau dah cecah RM150K.

Anda nak mulakan journey anda bersama saya dan team Momentum?? Jom mulakan dengan dapatkan video teknikal secara PERCUMA jer di website www.50kusahawan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !