fbpx

Labur Banyak Dapat Sales Ciput. Menyesal Buat Silap!

bisnes kecantikkan

Ramai usahawan yang berjaya buat bisnes tapi tak ramai yang mampu untuk sustain dalam bisnes. Dah cuba macam-macam cara tapi banyak yang tak ok dari ok. Sama juga nasib macam Puan Rejanah Bahanda founder kepada produk kecantikan Real Beauty..

Sebelum ni beliau dah try buat macam-macam bisnes tapi semua kelaut. Bisnes kecantikan dan kosmetik ni bermula pada tahun 2019. Start daripada tahun tu la banyak cabaran yang datang sampai buatkan Puan Rejanah hampir give up.

Bayangkan dah labur banyak duit tapi pulangan dan sales yang dia dapat betul-betul mengecewakan. Beliau hanya mampu buat sales RM30K untuk setahun. Setahun tau bukan sebulan. Nak nangis rasa bila dah keluar banyak modal tapi duit tu hangus macam tu je.

Yang buatkan beliau bertambah sedih apabila tak dapat nak tolong team sendiri. Ada team seramai 4 orang tapi tak mampu nak tolong team untuk buat sales yang banyak. Pernah terfikir untuk tutup Real Beauty ni dan luahkan hasrat dekat suami yang dia betul-betul dah tak boleh nak grow lebih jauh.

Puan Rejanah selalu tengok sharing Najib Asaddok dalam page, live yang Tuan Najib buat dan ikuti kelas percuma. Daripada ni, beliau nekad untuk pergi ke kelas RPM untuk belajar lagi dan lagi. Banyak benda yang dia sebenarnya taktahu dia taktahu.

Start dari RPM April, beliau buat apa yang sifu suruh sehingga mampu capai sales RM2000 hasil dari kelas RPM. Tak tunggu lama, beliau terus daftar ke kelas ARB sebab dia memang betul- betul nak dibantu. Beliau rasa team beliau perlu diguide sama. Hasil daripada bimbingan dan ilmu yang diberikan, pencapaian Pn Rejanah meningkat sebanyak RM42,076 dalam masa Jun ni.

Bila founder ada ilmu, tahu tentang marketing, mudah untuk train/guide ejen bawah bimbingan beliau. Sebabtu ejen beliau berjaya break sales RM5k pada bulan Mei disebabkan ada bimbingan.

Bukan setakat tu jer, tindakan Pn. Rejanah yang sangat bagus bila beliau invest dengan menghantar ejen sendiri hadir belajar ke program RPM sebagai tempat untuk upgrade lebih ilmu dalam bidang marketing online.

Amacam, best ker best bila dapat jadi salah seorang yang berjaya? Saya yakin & pasti semua orang ada impian yang nak capai. Tapi adakah anda dah buat yang terbaik untuk diri & bisnes anda?

Kalau bisnes masih lagi dalam keadaan yang sama, masih lagi stuck pada level income yang sama bermakna ada sesuatu yang tersilap. Tak percaya? Join ke RPM Nak Tarik Pelanggan untuk anda belajar & tahu sendiri apa kesilapan selama ni.

Jangan lambat buat keputusan, lagi lambat buat lagi lambat kejayaan nak muncul.

Jom dapatkan dengan klik pada link ni —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !