fbpx

Bisnes Viral Ketika Lockdown, Ini Rupanya Benda Betul Nasruddin Buat..

Bisnes-Viral-Ketika-Lockdown-Ini-Rupanya-Benda-Betul-Nasruddin-Buat

Alhamdulillah, cepat atau lambat.. Rezeki tak akan pernah salah alamat, ini lah perumpamaan yang sesuai untuk gambarkan situasi yang berlaku pada Mohammad Nasruddin bin Shah Room. 

Di kala rezeki yang sedia ada terpaksa ditinggalkan, Allah gantikan dengan rezeki yang lebih baik. Dia diberhentikan kerja ketika awal lockdown 2020. 

Allahu, jatuh terduduk dia masa ni. Kalau orang lain mungkin dah give up dan buntu sebab hilang sumber pendapatan dalam sekelip mata. 

Nasruddin mengambil pendekatan untuk kuatkan semangat dan fikir jalan penyelesaian untuk dia terus survive.. Masa ni la dia bertindak untuk jalankan bisnes kek durian dengan lebih serius.

Bayangkan daripada kerja kilang beralih pada bisnes, Nasruddin berhadapan dengan cabaran bila dia tak tahu apa-apa pasal bisnes, nak setup Facebook Page pun terkial-kial masa ni.

Bila nampak sales masih lagi krik krik, tak ada peningkatan dan makin teruk, jadi dia terus buat keputusan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan teruskan journey journey ke circle Ultimate sebab nak terus dibimbing.

Selepas pergi belajar dan join kelas, dia terus buat tindakan dan Alhamdulillah sales daripada RM10,000 naik ke RM50,000 sebulan dan baru-baru dia share dengan kami, Team Momentum bahawa dia dah berjaya buat sales RM100,000 sebulan.

Best kan di saat orang lain panic buying ketika lockdown, Nasruddin ni panic jalankan bisnes sebab order tak berhenti masuk. Rezeki semakin melimpah ruah. Syukur Ya Allah..

Siapa sangka bisnes yang pada awalnya sekadar nak cuba nasib bertukar jadi viral sehingga dia berjaya jual 1,000 kek durian D24 dalam masa sebulan. Hebat kan

Bukan tu je, Nasruddin share dengan kami antara benda betul yang dia buat ialah tak berhenti pergi belajar, tak ambil masa yang lama untuk bertindak dan betulkan ayat copywriting untuk menarik lebih ramai pelanggan. 

Kami tahu ramai yang struggle di luar sana terutama sekali ketika lockdown ni, percaya lah masih ada harapan untuk korang selamat bisnes..

Nak ke nak kami daripada Team Momentum bantu korang sehingga berjaya macam Nasruddin? 

Jom dapatkan bimbingan selama 30 hari bersama Saya dan Team Momentum. Nilai asalnya RM10,000 tapi atas dasar solidariti kami, anda hanya perlu laburkan RM20 sahaja.

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !