fbpx
blog najib asaddok

Bimbingan 30 Hari Serendah RM10 Dalam RPM Copywriting

Bimbingan 30 Hari Serendah RM10 Dalam RPM Copywriting

JOHOR: Kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Copywriting Ayat Power membawakan hampir 10,000 peserta yang berlangsung selama dua hari menerusi webminar Zoom pada 26 dan 27 Jun 2021.

Akibat kekangan penularan wabak Covid-19, ia tidak mematahkan semangat Tuan Najib Asaddok dan warga Momentum Internet untuk terus menjayakan kelas RPM Copywriting ini secara atas talian.

Ekoran keadaan Negara masih dalam keadaan yang tidak stabil, tindakan warga Momentum Internet mengadakan kelas secara virtual atas talian merupakan cara yang terbaik pada masa ini

Kelainan kelas RPM yang diadakan pada kali ini adalah dengan memberikan bimbingan serendah RM10 selama 30 hari bermula pada awal bulan Jun 2021.

Program pada kali ini diadakan kerana Tuan Najib Asaddok dan warga Momentum bersolidariti untuk bantu usahawan yang terkesan akibat Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP). 

Secara tidak langsung membuktikan bahawa pemasaran secara online mempunyai potensi lebih besar dalam setiap perniagaan yang dijalankan.

Menurut Tuan Najib Asaddok, tidak menjadi masalah sekiranya peniaga hadir dan belajar sendiri cara memasarkan produk mereka secara online.

“Bukan lagi masalah utama untuk tarik ramai pelanggan jika anda hadir sendiri belajar bagaimana cara onlinekan bisnes dengan betul dan buktikan kejayaan.

Rugi pada siapa yang belum menyertai RPM Copywriting kali ini kerana mereka yang sudah menyertai pasti tahu betapa banyak ilmu baru yang mereka tidak tahu mereka dapat menerusi kelas ini.”

Portal www.naktarikpelanggan.com memudahkan peniaga dan usahawan mendaftar dalam Kelas RPM Copywriting. Orang ramai boleh melayari portal tersebut bagi mendapatkan maklumat berkaitan dan cara menyertai kelas-kelas anjuran Momentum Internet Sdn. Bhd.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !