fbpx
blog najib asaddok

“Biar Kita Miskin, Tapi Jangan Ambil Hak Orang”

Biar Kita Miskin, Tapi Jangan Ambil Hak Orang

Setiap orang akan melalui kehidupan yang berbeza. Lain orang lain cabarannya. Mengimbas kembali kehidupan dulu ni lah kata kata yang buatkan dia nak ubah hidup dan nasib keluarga.

“Biar Kita Miskin, Tapi Jangan Ambil Hak Orang”

Nazia Mustafar merupakan Founder kepada Rendang Cinta Hati. Bisnes ni bermula pada tahun 2019. Lokasi bisnes nya terletak di Shah Alam Seksyen 13. 

Bila teringat kehidupan waktu dulu memang sedih. Bila cerita tentang zaman semasa dia kecil, mak nya sukar nak tunaikan permintaan dia dan adik beradik kerana kekangan kewangan. Sebab tu salah satu big why dia untuk berjaya ni adalah disebabkan mak.

Dia nak buat mak nya bahagia dan hidup senang.

“Biar Kita Miskin, Tapi Jangan Ambil Hak Orang”

Bila dah bukak bisnes, cabaran yang datang tak boleh diduga. Dugaan datang tanpa disangka. Sales pada permulaan PKP memang naik gila gila. Tapi, sales mula merosot waktu PKP kedua.

Dia sangat panik dan start cuba macam-macam cara. Semuanya untuk dapatkan sales untuk bayar semua bil keperluan. Dia mula menjual di Instagram dan Facebook Personal. Dia ingatkan dua perkara ni boleh membantu untuk naikkan sales tapi rupanya dia silap besar. Benda yang dia buat semua tak menjadi juga.

Sampai la ada satu hari, kawan ajak untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan dia join pada Januari lalu. Sebenarnya dia dah kenal Najib Asaddok tahun 2016 lagi. Tapi tak terfikir nak join sebab rasa nak onlinekan bisnes ni susah. Dia tak reti nak guna online ni semua.

Dia baru sedar, kalau kita tak tahu sebab tu pentingnya untuk kita upgrade ilmu. Kalau dulu sales dia hanya RM20,000. Lepas onlinekan bisnes dan dah buat Facebook page

Sales dia mula meningkat ke RM109,000. Kadang kadang, desakan hidup seseorang yang buatkan diri nekad untuk berubah. 

Sebab tu kita kena selalu upgrade ilmu. Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !