fbpx
blog najib asaddok

Bengang Dicop “Orang Susah”, Puan Shahirah Buktikan Dia Berjaya Jual Jamu RM950,000 Setahun

Bengang Dicop Orang Susah, Puan Shahirah Buktikan Dia Berjaya Jual Jamu RM950,000 Setahun

Dekat sini siapa ada masalah kewangan? Masih lagi tak mampu nak bahagiakan keluarga dan capai impian dalam hidup? Cuba bayangkan, best ke best kalau kita ada cashflow yang bagus, duit banyak dan mampu bahagiakan keluarga..

Ini lah yang diidamkan oleh Puan Shahirah binti Jailani, dia nak bina kehidupan yang lebih baik. Korang percaya ke percaya walaupun dia dah ada kerjaya yang bagus sebagai akauntan tapi dia memilih untuk berhenti dan buat bisnes..

Sebelum ni orang nampak kerja sebagai akauntan ni gah dan dia boleh hidup senang tapi orang tak nampak struggle dia bila ada komitmen yang tinggi dan tak cukup masa bersama keluarga.. 

Bayangkan susahnya dia dulu, dengan suami yang tidak ada pekerjaan tetap, anak nak minta beli mainan pun dia tak mampu nak beli dan ada satu masa tu dia terpaksa pinjam duit orang untuk tampung kos bersalin.. Kalau korang berada dekat tempat Puan Shahirah ni apa yang korang rasa?

Puan Shahirah berkongsi dengan kami, “saya paling sedih dan bengang bila ada orang cop saya “Kau orang susah” di hadapan anak-anak saya.. Sebab tu saya nekad untuk bangkit dan buktikan pada orang lain yang saya boleh berjaya, bukan seperti yang mereka sangkakan,” ujarnya sayu.

Puan Shahira ni sebenarnya dah follow Tuan Najib Asaddok sejak 2017 lagi, bila dia nampak dan yakin Tuan Najib Asaddok boleh bantu, dia terus join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan sekarang dia teruskan journey bisnes dah berada dalam circle Platinum. 

“Alhamdulillah, tak menyesal join kelas Sifu dan circle Platinum.. Banyak perubahan yang belaku dah saya sendiri macam tak percaya.. Dulu hanya Ejen jer tapi sekarang saya nak naik jadi Captain Leader JRG Malaysia”, kata Puan Shahirah.

Hebat ke hebat, dengan jual produk orang lain dia boleh buat sales tinggi.. Pada tahun 2020, total sales dia mencecah RM950,000 tau! Dan baru-baru ni dia share dengan kami sales pada bulan Januari 2021 dah mencapai RM103,990. 

Siapa sangka, wanita yang dihina “orang susah” ni dulu sekarang dah berjaya onlinekan bisnes. Antara kejayaan lain dalam bisnes, dia dapat tawaran untuk bersiaran di TV1 serta dapat konsisten bagi duit pada ibu bapa di kampung.. Kalau korang nak tahu tindakan betul yang Puan Shahirah buat adalah mulakan dengan apa yang ada dulu..

Bukan tu jer, dia konsisten buat Facebook Live untuk tarik lebih ramai pelanggan dan yang paling penting dia ada “BIG WHY” iaitu suami serta anak-anak yang menjadi push factor untuk dia berjaya dalam bisnes.Kalau Puan Shahirah boleh, korang pun boleh! Yang penting kena buat tindakan daripada sekarang. Nak ke nak kalau kami bantu? Apa kata korang daftar kelas Onlinekan Bisnes Anda (OBA) Edisi Kuasai Facebook 2021.. Korang berpeluang untuk dapat akses ke kelas OBA, E-book Strategi Capai Jualan RM10,000 Pertama Guna Facebook serta video panduan setup Facebook Page dan Like Marketing. Jom daftar sekarang di —> www.NakTarikPelanggan.com/oba.

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !