fbpx
blog najib asaddok

Pernah Hidup Susah & Dicemuh, Wanita Kelahiran Sarawak Ini Tekad Buat 12 Juta Setahun!

Pernah Hidup Susah & Dicemuh, Wanita Kelahiran Sarawak Ini Tekad Buat 12 Juta Setahun!

Setiap orang mesti ada cita-cita yang tinggi untuk ubah hidup.. Nak capai impian dan bahagiakan keluarga.. Begitu juga azam yang ditanam dalam diri Puan Shandy Anak Luat atau mesra dikenali sebagai Shandy Chumit ni.. 

Dulu dia hidup susah, kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.. Wanita kelahiran Sarawak ini berkongsi dengan kami bahawa sepanjang 8 tahun menetap di Sabah, dia tak ada duit nak balik kampung… Sedihnya bila dia hanya berpeluang untuk pulang ke kampung sekali sahaja, pada tahun 2017, itu pun sebab nak menyambut Hari Gawai. 

Sememangnya sebak kalau dia ingat balik keperitan hidup waktu tu.. Dia buat dua bisnes, pagi berniaga di gerai berhampiran sekolah anaknya manakala petang dia akan pergi menoreh getah..

Susah masa tu bila bisnes tak ada sales, dicemuh dan dihina orang sekeliling, tak dapat bagi duit pada keluarga di kampung, terpaksa hidup berjauhan dengan suami selama 10 tahun.. Bukan tu jer, Puan Shandy dan anak-anaknya juga pernah ikat perut dengan makan pisang rebus jer sebab kehabisan beras di rumah. Allahu, sedihnya..

Tak nak terus hidup susah, Puan Shandy mula follow Najib Asaddok dan join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) untuk belajar teknik yang betul untuk onlinekan bisnes dan tarik lebih ramai pelanggan.. Rupanya banyak silap yang dia dah buat, patut lah sales berniaga di gerai dulu ciput jer..

Berbekalkan semangat dan duit yang ada, dia mula berjinak-jinak dalam bisnes online sebagai Dropship Emas KC, siapa sangka lepas buat tindakan yang betul, cari ILMU dan GURU.. Daripada Dropship  sekarang dia dah berjaya jadi Top 2 Leader Emas KC.

Fuh, sekarang dah dah berada dalam circle Ultimate Plus dan lebih membanggakan pada tahun 2020, dia berjaya buat total sales RM12 Juta dan sales pada bulan Januari 2021 mencecah RM3 Juta. Wow!! Tahniah Puan Shandy, Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum gembira dengan pencapaian Puan Shandy.

Dia juga berkongsi dengan kami, dia berjaya beli tanah 2 lot untuk tapak rumah berharga RM60,000 dan konsisten bagi duit pada emak di kampung.. Dia rasa macam mimpi dapat beli tanah guna hasil titik peluh sendiri.

Rahsia dia adalah konsisten buat Facebook Live dan Like Marketing.. Bukan tu jer, sampai sekarang dia masih gunakan formula 4 kunci pemasaran yang Tuan Najib Asaddok ajar dalam kelas RPM.

Puan Shandy melahirkan rasa syukur sebab dia tak lambat buat tindakan untuk cari ILMU dan GURU. Dia sedar kalau nak berjaya dalam bisnes, dia perlukan orang yang boleh guide, beri nasihat, tunjuk jalan mana yang kita perlu ikut dan apa next step yang usahawan kena buat. Baru la tak langgar dinding banyak kali.

Ambil kisah Puan Shandy ni sebagai pengajaran untuk korang buat lebih baik.. Korang nak ke nak berjaya macam Puan Shandy? Jom dapatkan bimbingan daripada kami di → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !