Bangkit Mencari Ilmu 2015

Perhatian kepada anda yang bakal hadir Seminar saya minggu ini…

Salam

Saya dapati ramai orang yang tak berjaya dalam bisnes bukan sebab masalah MODAL, malah ramai yang keluar modal dari ratusan ribu hingga ke jutaan ringgit pun boleh melebur modal mereka. Satu jer yang mereka tiada ialah ILMU pemasaran.

Belum tentu satu bisnes akan jadi kalau ada PRODUK power dan ajaib sekali pun tanpa cara pemasaran yang betul.

Sebab itulah saya nak kongsikan pengalaman saya jatuh dan bangkit semula dalam perniagaan khasnya teknik pemasaran online ni yang dah saya lalui selama 6 tahun. Dulu saya pun ada masalah yang sama berniaga pelbagai jenis produk, bila tak laku takder pelanggan tukar bisnes.

Padahal yang masalah ada cara PEMASARAN bukan produk.

Baik bagi anda yang akan hadir, pada awal bulan baru ni saya telah memberikan beberapa Tiket Percuma dan tawaran tu telah lama ditutup. Bagi anda yang dah dapat anda patut memanfaatkan peluang ini sebaiknya sebab lepas ni tiada lagi tiket FREE akan saya tawarkan. This is the last (hah kan dah speaking london..hehehee).

3 Topik Penting di samping 1 topik bonus akan saya kongsikan (akan diberitahu dalam seminar)

1426625648_invite-128

Topik TRAFIK

Ramai yang GAGAL sebab tak berjaya nak ‘tarik’ bakal pelanggan ke website/kedai mereka. Saya akan tunjukkan satu cara paling PANTAS menarik bakal pelanggan.

Pelajari teknik pemasaran fesbuk ads yang terkini. Ramai tak sedar mereka sebenarnya banyak ‘bersedekah’ pada fb tanpa sebarang hasil. Saya tunjukkan placement & STRATEGI yang betul untuk iklan anda & 3 langkah WAJIB tahu dalam pemasaran fb supaya iklan anda ‘menghantui’ bakal pelanggan anda..

Anda juga akan mempelajari cara membina BRANDING/Jenama dalam sesi ini sebab memang sifat manusia akan membeli jenama yang mereka kenal sahaja..

Amacam? Ada berani ?

1426600865_pencil-128

TOPIK COPYWRITING

Bab ni paling ramai yang GAGAL kuasai…Anda perlu tahu cara penulisan ayat iklan atau promosi yang betul-betul memukau/menyentap EMOSI bakal pelanggan anda menyebabkan mereka tak senang duduk selagi tak dapatkan produk/servis anda. Bersedia untuk saya berikan ayat pukau ni!

GAGAL memikat prospek melalui copywriting, bermakna anda akan GAGAL dalam promosi yang guna fesbuk/email/minisite & offline marketing sekalipun..

MODUL ni memang WAJIB dikuasai oleh seorang usahawan…

Saya akan kongsikan 4 teknik copywriting yang bakal ‘mencairkan’ bakal pelanggan anda nanti…

Dah sedia?

1426597073_647403-email-128

TOPIK DATABASE EMAIL

Ni kelemahan paling ketara dalam bisnes. Buat bisnes tak simpan database samada bakal pelanggan & pelanggan anda. Kan lebih senang nak menjual dengan mereka yang dah pernah beli produk anda berbanding yang belum.

Kos pemasaran pun akan jadi lebih rendah & sales anda jadi lebih konsisten setiap bulan. Gunakan emel marketing untuk memujuk bakal pelanggan yang belum membeli & wujudkan keperluan sehingga mereka membeli produk anda.

Bagi pelanggan yang sedia ada pula anda boleh tawarkan produk lain atau tawarkan untuk membuat pembelian ulangan. Bisnes akan bertahan lama jika anda mula mengumpul database dari sekarang…

Ambil peluang ni hadir & belajar..Jangan biarkan diri anda mengalami kegagalan dalam bisnes disebabkan tiada ILMU. Inilah peluang yang mungkin Allah dah tetapkan untuk anda hadir & tingkatkan tahap perniagaan anda ke satu level lebih tinggi.

Maklumat seminar seperti berikut

  • 21 Mac 2015 Sabtu
  • Hotel Seri Malaysia JB
  • 8:00Pagi – 2:00Petang
  • 22 Mac 2015 Ahad
  • Wisma MCA KL -Tingkat 13
  • 8:00Pagi-2:00Petang
Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !