fbpx

Apps Power Mudahkan Pengguna Peniaga Online Kaut Sales!

Apps Power Mudahkan Pengguna Online Kaut Sales

Salam & selamat sejahtera pada semua, dalam artikel ni min nak share lah sikit beberapa apps ataupun software yang mudahkan pengguna peniaga online.

Dan kalau korang nak tahu, sebenarnya apps ataupun software ni lah dimana Team Momentum gunakan. 

Nak share pada korang supaya mudah untuk korang gunakan dan supaya boleh bantu bisnes korang pergi up satu lagi level.

Min share pada korang, korang jangan lupa share pada rakan,sahabat,jiran semua yang kenal tau. 

Supaya ilmu ni beri manfaat dan boleh bantu bisnes peniaga online dengan mudah dan pantas.

Apps Untuk Marketing :

Apps Power Mudahkan Pengguna Peniaga Online Kaut Sales!

1. Facebook Pages Manager 

Apps Facebook Pages Manager ni bagus dan sangat sesuai untuk korang yang buat bisnes secara online gunakan Facebook Page. 

Korang boleh uruskan dan analytics performance content ataupun posting yang korang bina dalam Facebook Page korang. 

Boleh juga adjust details, gambar, reply private messages dan komen-komen diruagan posting. 

Paling syok sekali Min nak share semestinya apps ni free! Rugi tak pakai, korang install dan explore ya.

Apps Power Mudahkan Pengguna Peniaga Online Kaut Sales!

2. Capcut 

Apps Capcut ni khas untuk editing video sebenarnya. Yang bestnya guna telefon pintar korang jer! 

Apps ni percuma untuk korang cuba dan gunakan dalam bisnes korang. Min share apps ni sebabnya sekarang ni dah zaman video Marketing.

Rugi kalau korang tak buat video marketing, korang bakal kena tinggal dengan pesaing jauh. Perbanyakkan video tahun ni, buat giler dasyat dan kreatif! 

3. Zeepicks 

Apps Zeepicks ni mungkin ada yang first time dengar, kalau yang dah pernah kenal Momentum Internet tu pasti kenal Apps ni. 

Apps ni kelebihnya dia adalah Team Momentum sendiri yang bantu korang designkan ! Korang tinggal letak gambar produk jer. Mudah sangat kalau nak buat poster, sepantas 3 minit.

Pantas, cantik, boleh hentikan pembaca daripada scroll dan buat mereka terpukau dengan design poster korang taraf high class. 

Amacam, Tak caya? Min taknak lah sembang banyak sangat, korang tengok lah sendiri ya. Search jek Zeepicks dekat google tu nanti muncul lah tu.

Amacam, Min baru jer sharekan 3 Apps Power Mudahkan Pengguna Peniaga Online Kaut Sales! Banyak lagi sebenarnya apps min nak share. 

Takpa itu mungkin nanti ada masa min akan share pada korang ya. Semoga bermanfaat apps ni! Do the best, be the best! 

Jangan lupa untuk dapatkan info terbaru daripada kami & dapatkan tips and trick untuk peniaga yang gunakan bisnes secara online di www.telegramnajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !