fbpx
blog najib asaddok

Apa Yang Saya Rasa Sebagai Seorang Isteri?

Apa Yang Saya Rasa Sebagai Seorang Isteri

Hari ni saya nak share apa perasaan saya sebagai seorang isteri? Saya rasa banyak yang perlu diperbaiki diri dan bersyukur. 

Saya ajar diri saya untuk bersabar apabila suami dikecam teruk oleh lapisan masyarakat. Dalam masa yang sama saya happy bila suami saya ni jenis mudah untuk terima nasihat. 

Bukan happy sebab kaya semata tapi syukur Alhamdulillah sekarang bila nak beli apa-apa tak perlu nak tengok harga dan boleh makan apa yang saya dan anak-anak nak. 

Ada yang tanya saya, tak risau ke Pn Iyzah? Risau tu risau juga sebab takut kalau terbuat salah tanpa sengaja, terlampau batas, happy sampai lupa diri dan sebagainya. 

Tapi saya sentiasa ingat diri dan orang sekeliling bahawa dunia ni hanya pinjaman Allah semata-mata dan harta yang saya ada sekarang hanya alat sahaja. 

Jangan lupa pada Allah supaya kita semua dijauhkan dari sifat dengki, iri hati, sombong, lupa diri dan sebagainya. 

Saya mengaku saya tak ada apa-apa berbanding suami saya yang kini banyak raih kejayaan, team semakin ramai di bawahnya. Korang rasa senang ke nak tegur suami saya?

Saya ada tanya suami saya soalan ni. Korang nak tahu apa jawapan yang Tuan Najib berikan? Jom dengar kat sini

Jom dapatkan Program Roket Pemasaran Momentum ni bernilai RM499, kali ni kami nak taja anda belajar secara PERCUMA dan pastikan anda dapat buat duit, buat sales pantas. Daftar PERCUMA sekarang di —> www.naktarikpelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !