fbpx
blog najib asaddok

Anis Terpaksa Lepaskan Impian Sebab Nak Bantu Keluarga

Anis Terpaksa Lepaskan Impian Sebab Nak Bantu Keluarga

Bukan senang nak capai impian, sayangnya bila dah dapat, terpaksa lepaskan macam tu jer.. Korang pernah ke alami situasi yang sama macam Anis Sakina ni?

Dulu dia belajar dalam bidang Makmal Perubatan tapi tak dapat teruskan kerja di Lab sebab nak bantu family uruskan bisnes construction. Pada saya memang mencabar beb sebab dia kena terjun dalam bidang yang dia tak pernah belajar dan buat sebelum ni. 

Kata Anis, “Pada mulanya saya dalam kata dua juga nak pergi ke tak pergi sebab saya fikir juga “Boleh ke bisnes ni pergi jauh sebab ini adalah bisnes bidan terjun”.

“Lepas tu terdetik hati saya untuk bantu abah dan first day saya masuk tu memang zero tak tahu apa-apa pasal sales, marketing dan copywriting. Pasal construction pun saya tak tahu apa-apa contohnya macam mana nak baca plan”, sambung Anis yang kini merupakan Chief Marketing Officer Bina Impian Empire.

Dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) offline dan tak berhenti setakat tu dia teruskan journey ke Platinum dan sekarang dah berada dalam circle Ultimate Plus.  

Alhamdulillah, daripada tak tahu buat copywriting sekarang dia berjaya tarik ramai pelanggan dengan ayat copywriting dan apa yang amazing nya, copywriting dia ditiru dua kali oleh pesaing. Amacam??

Saya tumpang gembira dan bangga bila dia share sekarang dah berjaya buat sales RM500,000 sebulan hasil daripada buat tindakan yang betul. Bukan tu jer, dia juga dapat belikan kereta dan motor untuk ayah. 

Saya yakin korang juga ada impian yang sama untuk gembirakan keluargan kan.. Sebab tu korang kena mula bertindak dari sekarang untuk cari ilmu dan guru. Boleh ke boleh bagi peluang kali ni pada saya dan Team Momentum untuk bantu korang meroket dalam bisnes?

Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !