fbpx

“Dulu ingat lagi.. Nak bantu ramai orang untuk bebas hutang tapi last-last…”

“Dulu ingat lagi.. Nak bantu ramai orang untuk bebas hutang tapi last-last...”

Terharu saya baca apa yang Founder dan Co-Founder Chef Tako update pada saya dalam group telegram. Katanya, “Ramai Ejen kami dapat beli kereta mewah & mahal. Dulu ingat lagi matlamat saya nak bantu orang dengan bisnes ini hanya untuk mereka bebas hutang jer tapi last-last dengan izin Allah kami dah boleh bantu mereka dapat lebih lagi dari itu. Allahurabbi syukur”.

Meremang beb baca sebab saya dah saksikan betapa struggle nya dua anak murid saya ni, berniaga tepi jalan kemudian pindah ke shoplot. Berniaga apa Chef Tako ni? Mereka jual takoyaki jer yang harga RM5. 

Hebat kuasa Allah, Hemrul dan Misyael sekarang dapat capai apa yang mereka impikan asbab berguru, non stop cari ilmu dan betulkan niat bisnes untuk bantu lebih ramai orang. 

Mereka bermula dengan join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Finale 2018 dan tak berhenti setakat tu mereka daftar ke Platinum dan sekarang dah berada dalam Ultimate Partner. 

Kalau korang tanya saya mereka ni orang senang ke? Tak.. mereka bukan datang dari keluarga yang senang dan ada bisnes. Mereka bermula daripada bawah, kerja pun berdua je. Alhamdulillah sekarang dah ada 80 orang team dan Ejen seramai 800 di seluruh Malaysia.

Bukan tu jer, sales Chef Tako yang dulunya sendu sekarang dah mencecah 7 angka sebulan. Amacam?

Nak ke nak saya share apa benda betul yang mereka berdua ni buat? Mereka sentiasa upgrade ilmu, ikut apa yang saya ajar, konsisten buat Facebook Live, buat Like Marketing dan sentiasa bagi support yang kuat pada team dan Ejen. 

Betul lah orang kata, bisnes ni bukan untuk diri sendiri untung jer tapi bisnes ni untuk kita bantu lebih ramai orang. Bila niat tu betul, InsyaAllah Allah akan mudahkan segala urusan dan rezeki tu ada jer masuk untuk kita.

Saya doakan korang juga dapat raih kejayaan yang sama macam Chef Tako. Apa yang penting terus bertindak sekarang untuk cari ilmu dan guru yang boleh bimbing. 

Korang yang tak berkesempatan untuk join RPM yang lepas, jangan risau.. Saya buka peluang sekali lagi untuk ke kelas RPM Bisnes Comeback 2022. Daftar free jer di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !