fbpx
blog najib asaddok

Ada 15 Ringgit? Nak jadikan RM10,000 Macam Mana?

Ada 15 Ringgit? Nak jadikan RM10,000 Macam Mana?

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi, topik pagi ni adalah saya tanya adakah anda ada RM15? Kenapa saya tanya soalan ni? Sebab dalam bisnes yang kita run sekarang, salah satu benda penting yang kita kena faham ialah bisnes hanya akan berjalan dengan baik kalau dia dapat bawa sales setiap hari..

Kalau kita dapat buat sales setiap hari, insyaAllah bisnes tu bagus dan berada dalam keadaan yang baik tapi struggle dan cabaran ramai orang adalah bila dia tak dapat buat sales. 

Tak boleh nak buat sales sebab tak ada orang nak beli barang dan orang tak transfer duit untuk dapatkan barang yang anda tawarkan. The main issues ialah kita tak boleh nak bayar sewa kedai, gaji pekerja, tak boleh nak buat apa-apa benda, tambah produk dan most of the time kita akan ada issues nak bayar supplier.

Bila kita buat bisnes bermaksud segala benda kita dah ready nak kena bayar, duit yang keluar ni memang confirm!

Dalam bisnes, duit yang keluar tu memang confirm tapi duit masuk tu masalahnya sekarang. Jadi saya minta anda sama-sama hari ni untuk stay focus dan baca sampai habis ya..

Di hujung nanti saya nak cakap yang saya dan Team Momentum dah siapkan edisi video terbaru. Saya akan share macam mana anda boleh buat marketing dengan lebih baik insyaAllah. Kami dah sediakan video tu mudah-mudahan sedikit usaha yang kami buat ni dapat membantu anda yang masih struggle nak naikkan bisnes.

Di musim PKP dan lockdown ni saya nak beri sedikit nasihat bahawa kita jagan tunggu keadaan berubah. Kalau boleh biar kita yang berubah mengikut keadaan. Persoalannya tak boleh berniaga sekarang? Kita cepat cepat onlinekan bisnes.. 

Nak ke nak tahu macam mana anda boleh naikkan jualan sehingga RM10,000 sebulan? Jom luangkan masa tonton video Sarapan Minda Momentum (SMM) ni sampai habis..

Saya dah Team Momentum serius nak bantu anda dalam bisnes.. Jom join kelas Kuasai Pemasaran Online (KPO) jam 9:00 malam ini. Info dan maklumat lanjut boleh dapatkan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !