fbpx
blog najib asaddok

7 Sebab Saya Menarik Balik Sokongan Kepada P_____

7-Sebab-Saya-Menarik-Balik-Sokongan-Kepada-P

Assalamualaikum wbt,  hari ni saya nak share apakah punca saya tarik balik sokongan. Adakah anda dah bersedia nak dengar?

Saya doakan anda semua berada dalam keadaan yang baik-baik, sihat dan ada tenaga yang luar biasa yang insyaAllah boleh bawa bisnes anda kepada satu level yang lebih baik. 

Agak-agak saya menarik sokongan saya kepada siapa dulu? Cer teka.. Haaa, saya nak bagi anda 7 sebab saya menarik balik sokongan kepada P____

Nak ke nak tahu ni? Yang pertama ialah saya kurang keyakinan, gagal diyakinkan dan saya tak capai apa yang saya nak. 

Jadi bila kita tak yakin kita kena tarik balik sokongan kepada P_____. Ini sebenarnya yang saya nak cakap 7 sebab kenapa saya menarik balik sokongan kepada P iaitu Penjual.

Sebenarnya sesi hari ni lebih kepada luahan hati daripada pelanggan. Dalam keadaan kita terkurung dengan lockdown ni memang sangat mencabar perniagaan pada hari ni. 

Peniaga memang tahu dia berniaga online, yes betul tetapi kadang-kadang ada masalah stok pula  kilang tak boleh keluarkan.. Itu masalahnya jadi mudah-mudahan kita semua dilindungi insyaAllah. 

Anda okay ke setakat ni? Hari ni saya nak share 7 sebab kenapa saya menarik balik sokongan kepada penjual. Ini lebih kepada isi hati pelanggan yang anda patut tahu. Untuk cerita lebih lanjut jom tonton video ni sampai habis. Boleh? 

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan masa PKP ni. Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !