fbpx
blog najib asaddok

7 HALANGAN TERBESAR BUATKAN USAHAN SUKAR BERJAYA

Tiada seorang pun di dunia ni yang mahukan kegagalan. Setiap pencapaian mestilah nak yang luar biasa, tapi disebabkan halangan besar ni usahawan jadi layu dan tak bersemangat untuk capai impian dan matlamat mereka.


Antara faktor yang menyebabkan usahawan-usahawan jatuh adalah disebabkan mindset mereka yang negatif. Mindset yang negatif ni berpunca daripada CIRCLE ataupun RAKAN yang mempengaruhi segalanya.


Halangan TERBESAR yang pengaruhi para usahawan ni supaya kekal pada kedudukan yang sama silap-silap bungkus bisnes tu! Bahaya jika anda tidak mengambil tindakan yang segera..


Sedar tak sedar, bila anda berada dalam golongan yang berjaya maka anda orang yang seterusnya. Betapa pentingnya untuk anda berada dalam CIRCLE yang positif supaya fikiran anda juga tidak terjejas dengan perkara-perkara yang boleh buatkan anda down & giveup.


Apakata kalau anda buat sesuatu tindakan sebelum anda menyesal tak sesudah.. Segera buat tindakan dengan dapatkan video siri yang bernilai RM999 ini secara percuma di www.50kusahawan.com


Semoga anda dapat manfaat dan membuka satu percikan dalam diri anda untuk buat satu tindakan yang lain daripada biasa.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !