fbpx

7 Dosa Besar Usahawan Buat Keputusan Dalam Bisnes…

7 Dosa Besar Usahawan Buat Keputusan Dalam Bisnes

Saya nak tanya ni, kalau kita ada telefon pastinya setiap hari, pagi dan malam apa agaknya korang buat?

Telefon yang kita gunakan ini akan kehabisan tenaga sebab dah digunakan satu hari, mungkin sebab kita sibuk layan whatsapp atau buat Facebook Live. Jadi apa yang kita kena buat sebagai seorang pemilik telefon ni?

Kalau telefon ni dah habis battery, kita kena charge sebab tenaga dia dah kurang. Sama lah macam kita buat bisnes, kita kena layan pelanggan lama-lama tenaga akan low. 

Cer fikir apa yang korang boleh buat untuk charge tenaga setiap hari? Maksudnya minda dan hati kita sentiasa bersemangat untuk layan pelanggan. 

Charge ni bukan sekali sekala sebab nanti kita terlalu selesa dan buat ala kadar. Macam mana nak dapatkan jualan yang tinggi kalau tenaga dan semangat korang tak selari. Faham ni?

Sebab itu juga la saya adakan sesi Sarapan Minda Momentum dan saya nak korang tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis supaya korang dapat kurangkan buat kesilapan. 

Dalam hidup dan bisnes kita akan lakukan banyak kesilapan tetapi korang kena ingat bila buat silap ni kita kena sedar apa benda yang kita kena improve kan. 

Kalau boleh jangan ulang kesilapan yang masa. Lagi bagus bila kita ambil tahu kesilapan orang lain dan perbetulkan dengan cepat dan pantas. 

Haaaa, nak ke nak saya share lebih lagi? Saya nak share dengan korang tentang apakah 7 dosa besar seorang usahawan atau peniaga ketika dia nak buat keputusan.. Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum faham ramai yang terkesan akibat berlakunya PKP dan lockdown. Nak ke nak kami bantu korang belajar teknik yang betul untuk onlinekan bisnes dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Daftar segera di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !